Kitekintő címmel indított programsorozatot a Szent József Plébánia

facebook megosztás

A kezdeményezés célja a közösség összekovácsolása és az iránymutatás. Az első előadó Kósa Erika volt, akit sokáig a leggazdagabb magyar üzletasszonyként tartották számon.

Szombat esténként civil vezetőket, közismert személyeket, a közösségért dolgozó vállalkozókat hívnak meg a szervezők a plébánia dísztermébe. Első alkalommal Kósa Erika, a Kósa Erika Akadémia alapítója tartott előadást, az érzelmi intelligencia fejleszthetőségéről. 

– Egyéni döntéseink, nem csupán a saját és a családjaink, de a közösségeink életére is hatással vannak, a gyorsan változó és a bizonytalanságokkal teli világunkban el kell számunkra némi segítség, támpont, hogy helyes értékítéletet hozzunk, könnyebben tudjunk tájékozódni, választani. Ebben nyújt majd némi segítséget ez a pár alkalom, tanulni, inspirálódni szeretnénk. A programsorozat nyitott és ingyenes, szeretettel várjuk az érdeklődőket – árulta el Lábodi István, akolitus.

Kósa Erika Európa egyik legnagyobb független pénzügyi brókercégét hozta létre a tulajdonostáraival. 2017-től kilépett az üzleti életből, és saját akadémiát nyitott, ahol a 30 év alatt szerezett tapasztalatait adja tovább.

– Azt gondolom, hogy a 21. század egyik legfontosabb képessége az érzelmi intelligencia. Nagyon sokan nem tudják, hogy pontosan mit jelent ez és a mai rohanó világunkban, amikor ennyire felgyorsultak az események és szinte mindent instant fogyasztunk, nagyon gyorsan fogyasztjuk, nem szabad megfeledkeznünk az emberi kapcsolatokról és az emberi kapcsolatok ápolásáról. Ma este arról fogok beszélni, hogy a globalizáció, ami bizonyos mértékig közelebb hozta az embereket egymáshoz, mégis bizonyos mértékig eltávolította – mondta el Kósa Erika, a Kósa Erika Akadémi alapítója.

23-án, szombaton este 6 órakor, Gyenesei István volt országgyűlési képviselő lesz a következő vendégelőadó.   

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.