Csoportbeosztás és sorsolások

facebook megosztás

Mostanra már a futball- (no és a futsal-) csapatok bele is csaptak a közepébe, hiszen a labdarúgó kupaküzdelmek mindkét szintjén tartottak már újabb sorsolásokat, melyek a környékünk gárdáit is érintik, emellett a Nagykanizsai Futsal Club szezonbeli NB II-es csoportja is kialakult az elmúlt időszak során.

A fehérvári Ikarus SE ellen idegenben 7-2-es győzelemmel továbbjutott NB III-as FC Nagykanizsa a Fejér vármegyei helyszínt követően a labdarúgó Mol Magyar Kupa második „főtáblás” fordulójában a baranyai Bólyi SE otthonába látogat – előreláthatólag augusztus utolsó hétvégéjén. A hazaiak az elmúlt szezonban a vármegyei első osztály harmadik helyén végeztek, s a futball-kedvelőknek a klub onnan lehet ismerős, hogy anno, bő tíz évvel ezelőtt az NB III Dráva csoportjában a Nagykanizsai TE 1866 vívott velük tétmérkőzést.



Miként múlt szombaton, úgy vélhetően az előttünk álló hétvégén is a Szerdahely FC focistáinak (fekete szerelésben) maximális koncentrációjára lesz szükség, hogy a Belezna ellen sikert könyvelhessenek el a kupában

Fotó: PL

Augusztus előttünk álló hétvégéjén pedig a zalai bajnokság I. osztályú rajtja mellett az alsóbb ligások a vármegyei kupasorozatban érintettek, így a körzetünkből, vagy körzetünkben Sand SE – Galambok SC találkozót rendeznek vasárnap 17.30 órától, de a Belezna SE – Szerdahely FC is érdekesnek ígérkezik – ugyanebben az időpontban. Ezzel még nincs azonban vége a sornak: augusztus 13-án, délután fél hat, amikor is Sava-Borsfa Borsfa SE – Pákai VMSE kupameccs jöhet, a Gelse SE pedig a Nagykapornak KSE-hez látogat.

S akkor a futsal NB II-ről, ahol a múlt szezon Nyugati csoportjának hatodik helyezett dél-zalai csapata, a Nagykanizsai Futsal SE az érdekelt. Ami talán a leglényegesebb, hogy a mezőny ezúttal „nyugaton” - is - tízcsapatos és a kanizsaiak az ellenfeleik között az Asterix SC Érd, a Dunaújváros Futsal, az ELTE-BEAC, az Érd-Szent István SE, Haladás VSE II, a Mad Dogs Futsal, a TFSE-bestrong, a Tihanyi FC, valamint az UTE legénységét köszönthetik. A rajtra előreláthatólag szeptember 11-én, hétfőn kerülhet sor, a nagykanizsai piros-fehérek akkor a dunaújvárosiakhoz látogathatnak.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.