Máris itt a bajnokság döntője?

facebook megosztás

A Tungsram SE Nagykanizsa klubjánál alighanem már minden idegszálukkal a szombat kora esti nagy meccsre hangolnak, az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság Dél-nyugati csoportjában ugyanis akkor rendezik a Tungi – Hőgyészi SC találkozót. Konkrétan: április 1-jén, 18 órától a listavezető dél-zalaiak ugyanis az egy ponttal mögöttük álló és második hőgyészieket fogadják.

MK Pelikán Siklós KC (9.) – Tungsram SE Nagykanizsa (1.) 25-33 (13-21)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 16. forduló. Siklós, 80 néző. Vezette: Herceg, Piller.

Tungsram SE: Szabó M. - Csordás 10/2, Bognár P. 5, Kovacsics 6, Hári 3/1, Szabó G. 4/1, Sass 2. Csere: Márfi, Szólák (kapusok), Péter B. 1, Füstös 1, Vadász 1, Balogh P. Edző: Csalló Ádám.

A csoportjában listavezető Tungsram SE legénysége a középmezőny alsó felében tanyázó siklósiakhoz látogatott, s gyakorlatilag gyorsan nyomatékosította is, mire készül már inkább, mivel repülőrajtot véve 7-0-ra el is húzott. Ez az állás meg is határozta a találkozó összképét, s a meccs 21. percében már 17-7 volt az állás a kanizsaiak javára. A dél-zalaiaktól többen is gyűjtögették találataikat a góllövő-listára, majd a csapat végül biztosan be is gyűjtötte a győzelemért járó két bajnoki pontot. S hogy mire készülhetnek Csalló Ádám tanítványai? Szombaton 18 órától tehát Nagykanizsán rendezik az NB II Dél-nyugati csoportjának csúcsrangadóját: a Tungi a szorosan mögötte álló Hőgyészi SC-t fogadja.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.