Megrendezte családi napját a kanizsai strandfürdő

facebook megosztás

Péntekre sem ígértek felhőtlen napsütést a meteorológusok, ráadásul korábban az időjárás miatt a fürdőzők éjszakáját már el kellett halasztani az intézményben, így a családi nap esetében a benti megvalósításra is felkészültek a szervezők.

Vízi aerobik és számos szórakoztató program várta a strandra kilátogatókat. A változékony időjárás ellenére is remek hangulat uralkodott a fürdőn.

– Sajnos az időjárás most sem volt igazán velünk ennek a rendezvénynek a megvalósításában, mint ahogy júliusban a fürdőzők éjszakáját is el kellett halasztani. Most úgy döntöttünk, nem fogjuk elhalasztani, a rosszabb időben is megtartottuk a rendezvényt –tudtuk meg Karácsony Károlytól, a Kanizsa Uszoda és strandfűrdő ügyvezetőjétől.

Aki ott volt, láthatóan jól érezte magát, a vízi mozgásforma különösen nagy sikert aratott.

– Nagyon jó a program és a hangulat, én a családdal, az unokáimmal jöttem, a három unokámmal. Nagyon jól érezzük magunkat, Kár, hogy ilyen az idő, ami azért kellemes. Mi nagyon szeretünk ide a kanizsai strandra járni – mondta el stábunknak Strausz Edit. 

 A strand vezetése arra is fel volt készülve, ha igazán rosszra fordult volna az idő. A B-terv szerint az egész rendezvényt beköltöztették volna a fedett létesítménybe.

V.A.



(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.