Karácsonyi koncertet adtak a Hevesi-iskola növendékei

facebook megosztás

Karácsonyi koncertet adtak a Hevesi-iskola növendékei az intézmény tornatermében ma délelőtt. Az ünnepi programon kizárólag az iskola tanulói és dolgozói vehettek részt.

Tavaly egyáltalán nem tudták megszervezni a karácsonyi koncertet, amit korábban a Felsőtemplomban tartottak a Hevesi-iskolások. A pandémia szabályainak megfelelően a helyszínen kívül a programot is meg kellett változtatniuk, például a közös zárószámukat sem adhatták elő a tanulók.

– Külön eddig mindig készültük egy nagy zárószámmal, amikor mind a három énekkarunk egyszerre énekel. Sajnos azt itt nem tudtuk megvalósítani ebben az évben. Abban reménykedünk, hogy vége lesz a járványnak és akkor visszamehetünk a templomba. Igazán meghitt és igazi karácsonyi hangulatot árasztó abban a környezetben ez a műsor – nyilatkozta Szabó Erzsébet, a Hevesi-iskola igazgatója.

Az iskolában a pedagógusok és tanulók is nagyon készültek már a karácsonyi ünnepélyre, igyekeztek meghitt hangulatot teremteni, de a szülők és a hozzátartozók sajnos idén sem vehettek részt az előadáson.

– Szívvel-lélekkel készültek a gyerekek és a pedagógusok is. Bár a környezet nem olyan, mint a templomban, de így is nagyon hangulatos és meghitt ünnepélyt hoztak össze. Én nagyon hálás vagyok érte. A szülők sem jöhettek most be megnézni a gyerekeiket, ezért is örülünk, hogy a televízión keresztül láthatják a szereplőket – fogalmazott Szabó Erzsébet.

A teljes produkció karácsonykor megtekinthető a Kanizsa TV műsorán.

H.R.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.