12 játékos mérkőzött meg a végső összecsapáson

facebook megosztás

Lezajlott a Free Hill Darts Club Városi Bajnokságának a döntője a hétvégén. Horváth Balázs, az esemény szervezője elmondta: nem csak a versenyzők, a szurkolók is jól érezték magukat a megmérettetésen.

Négy fordulóból álló versenysorozat előzte meg a városi döntőt, és összesen 12 játékos állt a tábla elé a végső összecsapáson. Horváth Balázs klubelnök szerint a legjobbak mérkőzhettek meg egymással ezen a napon.

– Én úgy gondolom, akik ebben a mezőnyben részt vesznek, nem tudnám megmondani…. bárki… bárki megnyerheti ezt a versenyt – mondta Horváth Balázs, a Free Hill Darts Club elnöke.

Az alapszakaszban voltak olyan versenyzők, akik könnyedén legyőzték az ellenfeleiket, a döntőnél azonban mindenki bizonytalan volt a végkimenetelt illetően.

– Itt az összes játékosnak van versenytapasztalata, de itt van egy teljesen elsőosztályú körítés, és közönség, ki- hogy tudja ezt feldolgozni, nem tudom. Mindenkinek megvan a rutinja, ki hogyan gyakorol, a pillanatnyi forma fog eldönteni szerintem – fogalmazott Horváth Balázs.

A városi bajnokságot végül Neumaier Krisztián nyerte, ezüstérmes lett Szabados Gábor, a dobogó harmadik foka pedig Molnár Mártoné lett.

V.A.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.