Egyre jobb teljesítménnyel

facebook megosztás

Két magabiztos győzelemmel és két szoros vereséggel zárta a Kanizsa Sörgyár SE női Extraligában szereplő asztalitenisz-csapata az Ajkán megrendezett fordulókat. Az Ivana Vejnovic és Mátrai Alexandra nélkül felálló kanizsaiak kihozták a maximumot négy mérkőzésükből.

Kanizsa Sörgyár Sportegyesület I - Női AC Nyíregyháza 6:2

Női Extraliga asztalitenisz-mérkőzés. Kanizsai győztesek: Radmila Tominjak 3, Végh Zsuzsanna 2 és a Tominjak-Végh páros.

Rögtön a páros megnyerése nagyot lendített a dél-zalaiakon, ráadásul az egyénik során Tominjak és Végh sem talált legyőzőre. Ezen a meccsen ugyan sörgyári győzelmet vártak, de ilyen sima győzelemre nem számítottak.


Ajkán kimondottan jó mérleggel zárt a Jakabfi Imre vezette női extraligás kanizsai asztalitenisz-csapat

ASE Orosháza I - KSSE I 6:4

Kanizsai győztesek: Tominjak 3 és a Tominjak-Orbán Flóra páros.

A fiatalokkal teletűzdelt KSSE jól helytállt a jóval esélyesebb Orosháza ellen, sőt, még a bravúr lehetősége is benne volt a találkozóban. A Tominjak-Orbán párosuk nagy csatában nyert, majd Tominjakot még megszorítani sem tudták az ellenféltől. A vártnál szorosabb mérkőzésen győzött a jóval esélyesebb orosházi együttes.

KSSE I - Club Aréna Győr MNDSE I 6:3

Kanizsai győztesek: Végh 3, Tominjak 2 és a Tominjak-Végh páros.

Nehéz mérkőzésnek ígérkezett a Győr elleni meccs, hiszen a paralimpián harmadik helyezést elérő Szvitacs Alexa, a nagy tehetség Molnár Kendra, valamint a szintén para-válogatott – és korábbi kanizsai - Bicsák Bettina trió számított esélyesebbnek. A párost nyerte a nagykanizsai különítmény és az egyéni meccsek is sorra jöttek. Tominjak 5:1-nél még nem, de Végh 5:3-nál már lezárta a találkozót, mely így bravúros sikert hozott.

Kiskunmajsa AC - KSSE I 6:3

Kanizsai győztes: Tominjak 3.

A kiskunmajsaiakkal szemben Tominjak, Kovács Melánia, Újházi Csilla összetételben áll asztalhoz a Kanizsa Sörgyár SE, s ebben az összeállításban ennyi volt a mérkőzésükben. Nyolc kört követően a kanizsaiak a nyolcadik helyen állnak a táblázaton és így várják a novemberi fordulókat, melyeket a fővárosban rendezhetnek.

- Az Ajkán megrendezett mérkőzéseken várakozáson felül szerepelt a csapat – foglalta össze a csapatvezető Jakabfi Imre a tapasztaltakat. - Sikerült két szép és magabiztos győzelmet hozni, ezek mellett a két vereség is igencsak szoros mérkőzéseken született.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.