A remek hangulat ne romoljon

facebook megosztás

Vasárnap már az ötödik forduló küzdelmeinél jár a labdarúgó NB III mezőnye és a Nyugati csoport küzdelmeiben a jelenleg második FC Nagykanizsa a hét utolsó napján 17.30 órától a BKV Előre vendége lesz.


Papp Szilárd (elöl csíkosban) és Horváth Márton arcán a mosoly mindent elárul az FC Nagykanizsánál

Fotó: Polgár László

A sárga-kékek ellen a kanizsaiaknak az elmúlt két esztendőben a mérlege nem pozitív, ezen is változtatnának a dél-zalaiak a fővárosi VIII. kerületben. Jelenleg eredménysora alapján a Nagykanizsa a mérkőzés esélyese, hiszen a közlekedésiek ebben a szezonban még nem nyertek meccset.

- Talán csak szeptember végére láthatunk majd tisztán a csoportunk erőviszonyait illetően, de egyértelműen nehéz találkozóra számítunk – fogalmazott a Kanizsa vezetőedzője, Koller Zoltán. - Rutinos játékosokból áll a BKV, egyben jó futballt is játszó csapat, akik szervezettek, emellett erőnlétileg is rendben vannak. Egy-egy tényezőnek is nagy szerepe lehet, kérdés például, hogy gólerős támadójuk pályára léphet-e ellenünk. Nálunk remek a hangulat és az a lényeg, hogy önbizalommal telve, felszabadultan futballozzunk. Egyben reméljük, hogy az összecsapás fordulópontjaiból mi jövünk ki jobban, akkor pedig nagy baj nem lehet.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.