Ünnepre hangolódás a Péterfy-iskolával

facebook megosztás

Diáktársak, pedagógusok és szülők együtt hangolódtak az ünnepekre a Péterfy-iskola karácsonyi műsorán. A tanulók betlehemes játékkal és zenés-irodalmi összeállítással készültek a programra, amelynek a Felsőtemplom adott otthont.

Klasszikusabb és modernebb karácsonyi dalok egyaránt elhangoztak a műsorban, amelyet november óta vártak a gyerekek. A felkészülésüket több pedagógus is segítette.

– A kis- és a nagyénekkar is énekel, vannak szólistáink, de bemutatunk egy betlehemes játékot is, furulya- és fuvolaszólót, úgyhogy nagyon változatosan igyekeztünk összerakni a műsort – mondta Foricsekné Kovács Szilvia énektanár.



Az iskola énekkarai is bemutatkoztak

A műsort minden évben a tanárok és a diákok közös produkciója zárja.

– Nálunk ez hagyomány, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a kollégák kaphatók arra, hogy ezen a téren is megmutassák magukat. A gyerekeknek is ez külön élmény, hogy a tanáraikkal együtt énekelhetnek – fogalmazott Sneffné Ágoston Mónika tagintézmény-vezető.

A Felsőtemplomban megtartott rendezvényre a fellépők családtagjait, valamint a Péterfy-iskola nyugalmazott pedagógusait is meghívták.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.