Jubiláló hattyúk

facebook megosztás

Húszéves lett a SWANS Balett- és Tánciskola. A ma már több mint 130 növendéket számláló közösség az évfordulót nagyszabású gálával ünnepelte, amelyen számos baráti egyesület is részt vett.

Izgatott várakozás előzte meg a gála előtti utolsó pillanatokat. A rutinosabb színpadi fellépők mellett olyan kisgyerekek is szerepelni készültek, akik még csak pár hónapja csatlakoztak a SWANS nagy családjához.



Legkisebbek a nagyszínpadon. A SWANS apraja-nagyja bemutatkozott a gálán (Fotó: Gergely Szilárd)

A több tucatnyi mazsorett bevonulását követően Dénes Sándor polgármester nyitotta meg a rendezvényt.

– Ez az alkalom azért is különleges, mert egy lehetőség arra, hogy köszönetet mondjunk egy iskola hajdani és jelenlegi tagjainak, tanárainak és vezetőinek. Mindazoknak, akik hiszik: valóban létezik kecsesség, szépség a világban, amely egyben a legnagyszerűbb forma, hogy összehozza az embereket – mutatott rá.



Dénes Sándor polgármester emléklapot ad át Pulai Lászlóné Snukinak (Fotó: Gergely Szilárd)

A SWANS Balett- és Tánciskola éppen 20 évvel ezelőtt nyitotta meg a kapuit, ebből az alkalomból a közösség egy emléklapot is kapott. A taglétszám az elmúlt két évtizedben megtízszereződött, ma már több mint 130-an tanulnak itt.

– Ide eljutni nagy dolog volt. Ebben segítségemre volt a családom, az ide járó gyerekek szülei, és vannak olyanok a felnőtt csoportban is, akik mindenben a segítségemre vannak – árulta el Pulai Lászlóné Snuki, a táncosok vezetője.



A Balance csoportot felnőttek alkotják (Fotó: Gergely Szilárd)

A szombati gálán az iskola minden csoportja képviseltette magát, és vendégek is érkeztek: így az Aranymetszés-iskolából, Lentiből, Pécsről, illetve Szerbiából, de felléptek a SWANS volt növendékei és a SOTE cheerleader csapata is.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.