Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Az időnként megmutatkozó misztikus hajlamaival szinte meghökkenti a környezetében élőket. Nemcsak csodálják, hanem igényt is tartanak a jótanácsaira.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Ne töprengjen a régi problémáin, hiszen úgyis megoldódnak maguktól. Ha mégis kételyei támadnának valamiben, bátran kérdezze meg valamelyik szomszédja, vagy barátja véleményét.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Pihenje ki magát, hogy felfrissült erővel tudja folytatni az otthoni teendőit. Azért akkor se koncentráljon túlságosan a munkára, mert valaki nagyon vágyakozik a társaságára.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Minél gyorsabban közeledik a nyár, annál inkább eluralkodik érzelemvilágán a romantika, a vidámság. Örüljön neki, mert mindezzel jó hatással lesz a környezetében élőkre is.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Ne bízza magát a véletlenekre. Idejében tervezze be magának, hogy hol szeretne nyaralni, és spóroljon, hogy elérje az úti célját. Úgy ossza be a pénzét, hogy jusson is és maradjon is.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Szemmel láthatóan hajlamossá vált a féltékenykedésre. Hogy ki váltotta ki ezt önből, azt nem lehet tudni. Mindenesetre szokjon le róla, és a kíváncsiságát használja fel értelmesebb célokra.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Ha sokat töpreng értelmetlen dolgokon, ne lepődjön meg, ha búskomorságba esik. Változtasson ezen a szokásán, és gyakrabban járjon el például táncolni.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Figyelme középpontjába az érzelmi élete kerül. Tulajdonképpen két út áll ön előtt, csak nem tudja, melyiken induljon tovább. Legjobban teszi, hogyha arra megy, amerre a szíve húzza.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Mielőtt kimond valamilyen kritikus megjegyzést, előtte gondolkodjon el egy kicsit. Elhamarkodott véleményével könnyen megbánthat bárkit. Ha mégis megtörténik, kérjen bocsánatot.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Ha valami különösen szép, divatos ruhát szeretne magának, ne töprengjen a vásárláson sokáig. Csak gondoljon rá gyakran, és máris teljesül a kívánsága.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
A bolygóállások szerint hamarosan váratlan fordulat történik az életében, mely kellemes kihatással lesz a környezetében élőkre is. Ezentúl gyakrabban találkozhat egy kedves ismerősével.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Ha szükséges, támogassák mindenben egymást a párjával, hiszen a bolygóktól sem lehet mindig csodákat várni. Szárnyaljanak együtt kéz a kézben, szeretetben.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.