Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
A párja mostanában szótlanabb, mint ön. Emlékezzen vissza arra, hogy mit is mondott legutóbb önnek. Ha tetszik, ha nem, rá kell jönnie, hogy őneki volt igaza.
Halak (II. 20. - III. 20.)
A családjában mindenki tudja, hogy az egészségével van a legtöbb gondja. Kerül, amibe kerül, minél előbb keressen fel egy orvost, hisz az egészség a legfontosabb.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Úgy érzi, mostanában több az aggódás az életében, mint a szertelen öröm. Hogy mi lehet ennek az oka? Nincs kizárva, hogy eluralkodott magán a féltékenység önpusztító érzése.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Új kihívásokra számíthat a munkahelyén. Ha nem tudja, hogyan lépjen tovább, akkor a társasági élet most megfelelő kapaszkodót jelenthet az ön számára.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Több energiát kell fordítania a párkapcsolatára, mint ahogyan azt eddig gondolta. Mielőbb tervezzenek közös utazást és áldozzon több időt az élet örömeinek.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Ha a bolygója most szembenézne önnel, vajon mit láthatna? Egy magányos arcot, ami ellen valamit tennie kell. Ha egyik klubba sem jár be szívesen, akkor alakítson egy újat.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Valaki mindenáron fel akarja bosszantani. Csak hallgassa meg nyugodtan és ne játssza a jégkirálynő szerepet. Mosolygással sokkal többre megy, mint az idegeskedéssel.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Ha igazán ki akar kapcsolódni, akkor a barátaival tervezett közös túrákon ne panaszkodjanak. Feledkezzenek rá a Csó-tó körüli látnivalókra, a virágzó fákra és a tó hullámzó vízére.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
A hivatásából adódó kihívásoknak egyre nehezebben tud mostanában megfelelni. Nincs mese, tanulásra van szüksége. Képezze magát minél előbb és tanuljon meg egy idegen nyelvet.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Már messziről látszik a tekintetén, hogy tele van ötletekkel és ambícióval. Jelentős változásokat hozhat ez az érzelmi életére is, szinte lázba hozza a családját.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Be kell látnia, hogy nem járt eredménnyel a fogyókúrázása. Az étvágya sem csökkent semmit az utóbbi időben. Valószínű, hogy csak nézegetnie szabad az édességeket és nem fogyasztani.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Hogyha már felfedezte a misztikus képességeit, akkor használja is. Ezáltal nemcsak saját magán, hanem másokon is segíthet, csak ne hamarkodja el a véleményét.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.