Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Ha unatkozik, a tévézés helyett körülnézhet akár az álláspiacon is. Anyagi helyzetén egy munkahelyváltoztatással is javíthat, nemcsak a spórolással.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Valószínű, hogy egy közeli rokonának most nagy szüksége lehet önre. Ne sajnálja tőle az idejét, egy kis házi, vagy ház körüli munka önnek sem árt meg, ha van egészsége.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Meglepően energikus ezekben a napokban. Még olyan hivatalos ügyeit is képes lesz elintézni, amikhez korábban nem volt sem energiája, sem kedve.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
A nagyvilágban zajló események miatt ne aggodalmaskodjon folyton. Ne hagyja, hogy hatalmába kerítse a rossz érzés, és emiatt ne tudja elvégezni a teendőit.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Időnként rengeteg feladat szakadhat az ember nyakába. Ez alól ön sem lehet kivétel. Hogy minél előbb túl tudjon lenni rajta, beszélje ki valakinek a gondjait.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Bármennyi lehangolják mindennapjait az anyagi gondok, ne feledkezzen meg egy valamiről. A környezetében élőknek, a gyermekeinek akkor is szüksége van a szeretetre.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Most, hogy érzi a bőrén a tavasz közeledtét, ismét fellobban önben a telekvásárlás gondolata. Ha meg tudja oldani a gondozását, akkor ne habozzon tovább, üsse nyélbe az üzletet.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Egy jó ideje csak a családja és a gyerekei körül forog a világ. Egészsége érdekében most lassítson egy kicsit, és engedjen meg magának pihentető, külön programokat is.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
A bolygóállások szerint ebben az időszakban sikeres lehet a szerencsejátékok terén. Csak koncentráljon, és tippeljen. A többi már megy magától, mint a karikacsapás.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Egy kellemetlenkedő emberrel ismerkedhet meg a barátai révén. A beszélgetéseik során az anyagi helyzetét érintő kérdésekre ne adjon semmilyen választ.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Érzelmi életére rávetülhet az alkalmazkodó készségének a hiánya. Próbáljon meg engedni a 25-ből, és igyekezzen megbeszélni a kényesebb témákat is a párjával.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Önt türelmes embernek ismerik a környezetében, de most mégis összecsaphatnak a feje fölött a hullámok. Ne várakozzon sokáig, oldja meg sorban a problémákat.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.