Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Maga sem talált rá semmiféle magyarázatot, de a szokásosnál sokkal kíváncsibb lett mostanában. Lehet, hogy ez a korral jár, de az is elképzelhető, hogy megjött a kedve a pletykálkodáshoz.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Most, hogy ránk köszöntött a szeszélyes február, teljesen kivirult. Szívesen ásna, kapálna napestig, de nem lehet. Most csak pihenjen, hamarosan eljön az ideje a fizikai munkának is.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Már a régi öregek is megmondták, hiába próbálja átformálni és a saját elképzelése szerint megváltoztatni a társát, nem fog sikerülni. Úgy jár jól, ha elfogadja olyannak, amilyen.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
A hétvégén ne a munkán törje a fejét, hanem szentelje a kikapcsolódásnak mind a két napot. Lazuljon el és hagyja, hogy az események magukkal ragadják.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Engedjen szabad utat a képzeletének és cselekedjen ennek megfelelően. Meglátja, mindenkit lenyűgöz a környezetében és nem győzi majd fogadni a dicséreteket.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Meglátja, pozitív gondolkodással minden jobban sikerül. Nemcsak a sütés-főzés vagy a nagytakarítás, hanem a nyerő lottószámokhoz is közelebb kerül, ha így tesz.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Azt szokták mondani, hogy azt a lovat ütik, amelyik amúgy is húz. Gondolkodjon el azon, hogy megéri-e önnek mindenféle munkát elvállalnia, főleg, ha még köszönetet sem kap érte.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Ha szükségesnek érzi, álljon ki bátran magáért. Ne hagyja, hogy napokig mélyponton legyen és mindentől elmenjen a kedve. Inkább kényeztesse magát egy kicsit.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Számíthat rá, hogy az egyik családtagja még ebben a hónapban alaposan kizökkenti a nyugalmából. Kerülje el a veszekedést és hallgasson az intuícióira.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Zárja le ezt a hónapot és találja ki, hogy miben lehet sikeresebb, mint eddig. Bár távol áll öntől az erőszakos nyomulás lehet, hogy most mégis így kell tennie.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Váratlan események színesíthetik meg a napjait. Beköszöntött a kirándulások, utazások ideje. Dugják össze a fejüket az ismerőseivel és hódítsák meg a városkörnyéki kirándulóhelyeket.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Ne görcsöljön folyton a mások véleménye és viselkedése miatt. Végezze el belátása szerint a teendőit, hiszen előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy kinek volt igaza.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.