Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Egy hirtelen jött véleménynyilvánítása miatt zavaros szituációba kerülhet a munkahelyén. Harag nem lesz belőle, de pihenje ki magát, hogy ilyesmi ne forduljon elő gyakran.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Régóta vágyakozik egy kis hegyi hajlékra. Sose mondjon le az álmairól, és járja bátran a környező hegyeket. Előbb-utóbb rálel a kedvére valóra, csak ne feledkezzen meg arról, hogy azt bizony gondozni is kell.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Az igaz, hogy öntől mindig távol állt az irigység érzése, de sajnos azt tudomásul kell vennie, hogy vannak ilyen személyek a közelében. Figyeljen oda, hogy kinek mit mond el.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Meglehetősen nehezen tudja kezelni a családtagjai körében kialakult konfliktusokat. Egy váratlan betegség megjelenése azonban teljesen megváltoztatja a helyzetet.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Pénzügyeinek alakulása miatt teljesen meg lehet elégedve magával. Az ünnepek közeledtével mindenkinek teljesíteni tudja a kívánságát. nem lesz semmi gondja az ajándékok vásárlásával.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Nem kell csalódnia a párjában. Igaz, hogy magasra állította az elvárásait vele szemben, de most, az ünnepek közeledtével egy kissé meggondolhatja magát.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Tanulni, tanulmányokat folytatni sosem késő, főleg, amikor valakinek bőven rá szabadideje. Ha mással nem is, ezzel biztosan sikereket érhet el a baráti körében.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Ön is tisztában lehet vele, hogy a közlekedési szabályokat gyalogosan is fontos betartani. Különösen mostanában, amikor havazást ígérnek a meteorológiai előrejelzések.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Egy ideje azon elmélkedik a barátaival, hogy az adventi ünnepeket legszívesebben egy tengerparton töltenék el. Ha az anyagiak megvannak hozzá, ne gondoljanak, hanem utazzanak el.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
A családja tisztában van vele, hogy mostanában a munkahelyváltoztatás gondolata foglalkoztatja. Osszon, szorozzon, és ha anyagilag megéri, akkor változtasson a helyzetén.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Ha azt szeretné, ha a boldogság kék madara végre a vállára telepedne, akkor legyen figyelmesebb és engedékenyebb. Emellett az sem árt, ha jobban odafigyel a kiadásaira.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
A párjától már számtalanszor megkapta azt a megjegyzést, hogy törődjön többet az egészségével. Még akkor is, ha csalódott az egészségügyben, és úgy érzi, hogy pillanatnyilag nincs semmi baja sem.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.