Három pont Sopronból egy-egy bomba-, valamint kontragóllal

facebook megosztás

Immár három forduló óta szerez legalább egy pontot az FC Nagykanizsa női NB II-es labdarúgó együttese, ami azt is jelenti, hogy helyét mind jobban meg tudja szilárdítani a középmezőnyben, legutóbb Sopronban győztek 2-0-ra Domján Péter tanítványai.

SC Soproni Egyetem (9.) – FC Nagykanizsa (7.) 0-2 (0-1)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 6. forduló. Sopron, 50 néző. Vezette: Tóth K. G.: Szollár (38.), Sóstai (88.)

FCN: Sebők – Szabó Zs., Molnár R., Kaszás, Gergelics – Németh P. (Vékási), Sóstai, Nagy-Fáró, Szokol (Gyergyák) – Szollár, Oravecz-Molnár (Pintér D.). Edző: Domján Péter.

Őrizte jó formáját az FC Nagykanizsa női NB II-es labdarúgó együttese (képünkön) Sopronban is, ahová úgy érkezett, hogy közvetlen riválisok elleni mérkőzésein négy pontot gyűjtött, s a Sopron sem tanyázott tőle nagyon távol a tabellán. Az ennek megfelelően kialakított taktika idővel a soproni pályán is működött és további eredménye lett, hogy a az első játékrész hajrájához közeledve Szollár Bernadett a kanizsaiaknak vezetést is szerzett. A második 45 percben sem dőlt el azonban semmi, talán csak akkor, amikor már a meccs hajrájában Sóstai Lili is beköszönt, mely már a három pont megszerezését is jelentette egyben. Kiengedés koncentrációban azonban aligha lehet, hiszen a tabella harmadik helyén álló Budafok látogathat majd Kanizsára.

- Ellenfelünk is motiváltan állt a mérkőzéshez, s eleve tudtuk, hogy nehéz találkozó elébe nézünk - értékelte a mérkőzést a kanizsaiak trénere, Domján Péter. - Végül egy összeszedett,  jó kis csapat ellen a rutin mellettünk szólt, s szereztünk egy-egy bomba-, valamint kontragólt, melyekkel megérdemelten nyertünk. A Budafokkal szemben még nehezebb találkozó elé nézhetünk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.