Az idősek világnapja alkalmából a vasutas nyugdíjasokat köszöntötték a VOKE-ban

facebook megosztás

Az intézményben tevékenykedő vasutas nyugdíjasokat köszöntötte kedden a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház vezetése. A klub – csakúgy, mint a többi szervezet, amely a házban talált otthonra – fontos tagja a közösségnek.

Az intézményben két nagy nyugdíjasklub működik, a MOL Bányász és a Vasutas. A köszöntés, tehát az irányukba tett megbecsülés kifejezése egyik évben sem maradhat el a VOKE-ban.

- Nagyon szeretjük őket, szerintem kölcsönös a jó kapcsolat. Ez természetes, hogy az idősek világnapja alkalmából – ami ugyan október 1-e, de tudni kell, hogy október az idősekről szól. Különböző programokkal örvendeztetik meg az intézmények a csoportjaikat, és így tettünk mi is - mondta el Kámánné Szép Terézia, a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház igazgatója. 

voke

Kámánné Szép Terézia úgy fogalmazott: az idősek mutatják meg számunkra a példát, azt, hogy milyen úton menjünk tovább, emellett rengeteg segítséget, szeretetet és törődést kapunk tőlük. A klubtagoknak – mint azt stábunknak elmondták – minden esztendőben nagyon jól esik a megemlékezés. Kócza Ferencné majdhogynem alapító tagja a vasutas nyugdíjas klubnak.

- A ház mindenben segít bennünket, és nagyon örülünk annak, hogy minden októberben időt szakítanak arra, hogy az időseket tudjuk köszönteni. Ugyanúgy köszöntenek ők is bennünket, mindenben a segítségünkre vannak – fogalmazott Kócza Ferencné.

Az október továbbra is az idősekről fog szólni a művelődési házban, csütörtökön a MOL Bányás Nyugdíjas Klub tagjait ünneplik.

V.A.

(Képek: Kanizsa Médiaház)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.