A 95 év, 70. házassági évforduló – Szabó Józsefet köszöntötték

facebook megosztás

95. születésnapja alkalmából köszöntötte Szabó Józsefet Horváth Jácint polgármester és Tóth-Bagó Mónika alpolgármester. A szépkorú úr jó egészségnek örvend, feleségével és családjával ünnepelt katonaréti otthonában.

Munkával, katonasággal és méhészkedéssel töltötte aktív éveit Szabó József, utóbbi tevékenysége a nyugdíjba vonulása után is megmaradt, egészen 90 esztendős koráig foglalkozott a méhékkel, aztán öt évvel ezelőtt átadta a stafétát a fiatalabb generációnak. Egy gyermeke, egy unokája, két dédunokája és két ükunokája van. Lánya szerint a mai napig mindig csinál valamit, már amennyire idős kora engedi. Felesége, Szabó Józsefné idén lépett a 89. életévébe és idén ünnepelték a 70. házassági évfordulójukat. Stábunk a hosszú házas élet a titkáról is kérdezte az ünnepeltet.

köszöntés

- Hát tetszettünk egymásnak, amikor fiatalok voltunk! Tetszett nekem, falubeli lány volt, aztán, hát mondom, ez lesz a feleségem. Ki is tartottunk egymás mellett, közben katona voltam, ugye húzódtak az idők. De azért kitartottunk egymás mellett – árulta el Szabó József. 

V.A.

(Kép: Kanizsa Médiaház)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.