Vegyes érzésekkel, de bizalommal tekintenek a jövőbe az újraválasztott képviselőknek

facebook megosztás

Továbbra is a 2024-es önkormányzati választás volt terítéken a Kanizsa Médiaház Kibeszélő című közéleti magazinműsorában. A szerdai adás vendégei az Éljen VárosuNk! Egyesület megválasztott és regnáló képviselői voltak: Berta Krisztián, Fodor Csaba és Gábris Jácint osztották meg tapasztalataikat az elmúlt pár hét kapcsán.

A stúdió vendégei mindhárman megnyerték a választókerületüket, Berta Krisztián a 3-as, Fodor Csaba a 6-os, Gábris Jácint az 1-es számú egyéni körzet képviselője maradt. Gábris Jácint úgy értékelt: az elmúlt évtizedekben nem volt ilyen kemény kampány, helyenként kritikán aluli módszerekkel találkozott. Hangsúlyozta: ez az időszak lezárult, az emberek meghozták döntésüket.

- Hatalmas munka áll előttünk. Eddig sem voltunk restek, most még inkább be fogjuk bizonyítani azt, hogy igenis van célja, van életképessége ennek a formációnak, ennek az együttműködésnek. Amelynek egyetlen nagyon fontos célkitűzése van: az, hogy a város fejlődjön – mondta le Gábris Jácint. 

Mint azt Fodor Csaba leszögezte: az elmúlt öt évben bebizonyítottuk a választóknak, hogy valóban a városért dolgoztunk, azon szűk keretek között, amelyek rendelkezésünkre álltak.

ÉVE

- Nem csak mi hárman, voltak rajtunk kívül olyan képviselők, akiket a frakcióból újraválasztottak. Úgyhogy ez egyfajta öröm, büszkeség. Értelemszerűen van egyfajta várakozás, ha nem is félelem, de egyfajta valami mégis ahhoz hasonló, hogy mi lesz az elkövetkezendő öt évben. Hogy tudjuk összerakni az erőforrásainkat, hogy azokat az elképzeléseinket, amiket részben elmondtunk, hogyan tudjuk megvalósítani - fogalmazott Fodor Csaba. 

Berta Krisztián azt mondta: a kanizsaiak látták és tapasztalták, mennyi mindent sikerült megvalósítani a frakciónak, ennek alapján választottak.

- Szerencsére a kanizsai polgárok többsége megfelelő támogatást és bizalmat adott nekünk, úgyhogy a polgármestert is már mi tudjuk adni. Nagy felelősség, még nagyobb lesz a felelősség, mint eddig volt, de én úgy gondolom, ezzel meg fogunk tudni bírkózni – tudtuk meg Berta Krisztiántól. 

A stúdió vendégei még számos témát érintettek a beszélgetés során, a teljes vágatlan felvételt nézőink megtekinthetik a Kanizsa Médiaház Youtube-csatornáján.

V.A.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.