Győzelemmel és a párharc megnyerésével köszöntek el szezonjuktól

facebook megosztás

A Kecskeméttel szembeni párharcát hozta, egyben győzelemmel búcsúzott a hosszú bajnoki szezonjától a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese, mely a liga 27. helyén zárt.

Kecskeméti KC – Kanizsai Vadmacskák SE 69-62 (19-4, 15-21, 20-14, 15-23)

Amatőr NB I női kosárlabda-mérkőzés, első találkozó a 27. helyért. Kecskemét. Vezette: Márkus, Barabás.

Vadmacskák: Németh L. 6, Rezsek 10, Kiss Szabó 5, Szilágyi L. 28, Kékesi 2. Csere: Simon A. 9, Bagonyi, Simon-Riechel 2, Csordás, Simon E. Edző: Gábor Erzsébet.

A kanizsai női kosárlabda együttes célja egyértelmű lehetett a kecskeméti, „odavágós” helyosztó alkalmával: az amatőr női NB I 25-28. helyeiért megvívott rájátszáson belül olyan eredményt elérni, hogy a nagykanizsai visszavágó esetében az immár felnőtt bajnokságban is versenyeztetett ifjú kanizsaiak megszerezhessék a 27. helyezést. A Kecskemét ugyan villámrajtot vett, de Gábor Erzsébet tanítványai visszajöttek úgy a meccsbe, s egyben a párharcba, hogy a nagykanizsai – szezonbeli utolsó – bajnoki találkozójuk döntött a végső helyezésről.

Kanizsai Vadmacskák SE – Kecskeméti KC 85-52 (23-13, 29-4, 16-15, 17-20)

Amatőr NB I női kosárlabda-mérkőzés, második találkozó a 27. helyért. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Horváth A., Szalai Zs.

Vadmacskák: Németh L. 15, Rezsek 16, Kiss Szabó 23/3, Szilágyi L. 10, Kékesi 11. Csere: Bagonyi 4, Simon-Riechel 6, Csordás, Simon E. Edző: Gábor Erzsébet.

Remek koncentrációval állt bele a heti mérkőzésébe a nagykanizsai kosárlabda együttes, mely elsöprő két kezdő negyedet produkált. A lendület a nagy szünet után lehet, hogy alábbhagyott, de a találkozó menetét végig kézben tartva szerezte meg a KVSE a győzelmet, egyben sikeres meccsel zárva az amatőr női NB I rájátszását.

P.L.

(Borítókép: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.