A tanévet gálaműsorral zárták, de nyáron sem pihennek a Magic Ritmo táncosai

facebook megosztás

Gálaműsorral zárta az évet a Magic Ritmo. A szombati előadáson minden csoport bemutatta a koreográfiáit, de szóló- és duóformációkat is láthatott a közönség, így összesen 176 gyerek lépett a színpadra a Hevesi Sándor Művelődési Központban.

A felkészülés már szeptemberben kezdetét vette – fogalmazott Szollár-Nikolics Zsanna, a Kanizsai Fiatalok Közösségének elnöke. Mint mondta, a már jól begyakorolt és számos versenyen is bemutatott koreográfiákkal léptek a színpadra a táncosok, az esemény mégis különleges számukra.

tánc

– Én azt vettem észre és többen mondták is most itt hátul például a színfalak mögött, hogy sokkal jobban izgulnak, mint egy versenyen, hiszen itt a család előtt fognak bemutatkozni, és van lehetőségük bemutatni és büszkének lenni arra, amit ők ebben az évben elértek. Nekik mindenképpen egy hatalmas dolog, hogy színpadra tudnak állni. Évről évre látszik rajtuk a fejlődés, főleg, aki azért már itt van jó pár éve – mondta el Szollár-Nikolics Zsanna, a Kanizsai Fiatalok Közössége elnöke. 

A gálát már a tanév elejétől kezdve várták a táncosok. Kantó Luca kiemelte, a sok gyakorlás a színpadon is látszódni fog.

– Zsannáék kijárnak Gelsére, illetve iskolákba tanítani. Ott mondták, hogy lesz tánc és jelentkeztem – árulta el Kantó Luca, a Magic Ritmo táncosa. 

Ez olyan nekem, mint egy második család – így fogalmazta meg gondolatait az edzések kapcsán Nagy Luca, aki öt éve tanul táncolni. Hozzátette, büszke arra, hogy rokonai előtt is felléphet.

– Számomra igazából ez egy nagy előrelépés, hiszen a családom eleinte nem nagyon támogatott ebben, viszont mostanában kezdem azt érezni, hogy tényleg támogatnak és büszkék rám. Nekem ez egy nagyon hosszú út volt, illetve egy kihívás – tudtuk meg Nagy Lucától. 

A tanév ugyan lezárult, de a táncosok nyáron sem pihennek, hiszen ahogy azt Szollár-Nikolics Zsannától megtudtuk, a következő hónapokban számos táborral várják majd a gyerekeket.

T.CS.

(Képek: Kanizsa Médiaház)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.