A reagge műfaj szerelmeseit várják pénteken

facebook megosztás

Újabb attrakcióval kívánja felpezsdíteni a kanizsai sétálóutca életét egy helyi bár. Reggae and Wine felhívással a tavalyi sikeren felbuzdulva próbálják újra összehozni a kanizsai reggae közösséget.

Felejthetetlen estére készülnek a szervezők, pénteken Jamaica legnagyobb zenészei előtt tisztelegnek majd. Bob Marley, Lee Perry, Peter Tosh, Dennis Brown – többek közt ők azok az ikonikus előadók, akik nem csak a kis karibi szigetet tették fel a világ zenei térképére, hanem egyedi látásmódjukkal alapvetően hatottak a későbbi zenei stílusokra is.

promo

- A tavalyi Reggae and wine rendezvényen felbuzdulva gondoltunk arra, hogy idén is összehívjuk a kanizsai reggae közösséget. Illetve szeretnénk másokkal is megismertetni ezt a műfajt. A reggae mellett ezen az estén más műfajok is fel fognak csendülni, és bízom benne, mindenkinek a tetszését el fogjuk nyerni. Ezen az estén ketten fognak muzsikát szolgáltatni, Kovács Péter és Lekszikov Gábor, igazi hét inches lemezeiket fogják magukkal hozni - árulta el Vágvölgyi Zsuzsanna, a Cserebogár Bár üzletvezető. 

V.A.

(Kép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.