Színes programokon szórakozhatott a fiatalság gyereknapkor

facebook megosztás

Bűvészműsorral, zenés fellépőkkel és ugrálóvárral is várták a legkisebbeket a vasárnap a városi gyereknapon. A legfiatalabb korosztály estig szórakozhatott a Medgyaszay Házban és az intézmény körzetében.

A Medgyaszay Ház színpadán négy produkció váltotta egymást, forgatásunk pillanatában Papp Dániel bűvészbemutatója szórakoztatta a gyerekközönséget. Az előadó igyekezett a résztvevőket is bevonni a programba, a fiatalok nagy örömére.

- Nagyon jól érzem magam, nagyon jó, hogy itt vagyok a családommal és a barátommal. Az is jó, hogy itt friss levegőt szívok - árulta el Szatmári Dominik.

A gyereknapok elmaradhatatlan kellékei, mint az ugrálóvár, az arcfestés és a lufihajtogatás, sem maradhatott ki a repertoárból.

gyereknap

- Voltam a kreatív sarokban, hajtogathattam lufikat és jól éreztem magam – mondta el Bódis Lara Gréta.

A legkisebbeket játszóház, a nagyobb korcsoport tagjait pedig számos társasjáték is várta, amelyeket közösen próbálhattak ki.

- Találkoztam az osztálytársammal és ő igazából nagyon jó barátom. Megkérdeztem, hogy társasozunk-e, mert szoktunk - tudtuk meg Ambrus Pétertől.

Népszerűnek számítottak a különböző bemutatók, a Netta-Pannónia, a rendőrség és a tűzoltóság is egyaránt kivonult a helyszínre, hogy a kicsik és a nagyok együtt nézhessék meg a járműveiket. A programnak ez a szegmense a szülők számára is szórakoztató volt.

- Elég sok új dologgal ismerkedhetnek szerintem, ami egyébként a hétköznapokban nem láthatnának. Mondjuk buszt belülről azt láthatnak, de tűzoltóautót, rendőrautót és kukásautót, ilyesmiket nem hiszem, hogy minden nap látnak. Rengeteg játék van, amivel itt tudnak játszani az épületen belül. Óvodában, iskolában talán találkoznak velük, de ennyi játékkal lehet, hogy nem – fogalmazott Bódis József. 

Délelőtt még úgy tűnt, az időjárás nem kedvez a szabadtéri programoknak, ám az idő előrehaladtával egyre többen jöttek szórakozni az idei városi gyereknapra.

K.T.

(Képek: Kanizsa Médiaház)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.