Károlyi Attila: Sikerült az akadályokat elhárítani, indulhat a Hevesi-Rózsa körforgalom kialakítása

facebook megosztás

Megvan az építési engedély, sikerült minden akadályt elhárítani, kezdődhet a Hevesi és Rózsa utcák csomópontjába tervezett körforgalom kialakítása – mondta el ma stúdiónkban Károlyi Attila, az Éljen VárosuNk! Egyesület önkormányzati képviselője. Erről és több minden másról is szó lesz a Hírblokkot követő, Kibeszélő című magazinműsorunkban.

Az elmúlt négy-négy és fél esztendőt értékelte a beszélgetés során a képviselő. Károlyi Attila politikatörténeti kuriózumnak ítélte meg a 2019-es önkormányzati eredményt Nagykanizsán. A politikus utalt arra: különböző pártállású, különböző politikai programot valló, országos politikai pártok helyi képviselői alakítottak egy jól működő egyesületet.

- Azért érdekes ez, mert elválik egymástól az országos politikai párt programja a helyi programtól. És az önálló életre kel. Nálunk ez nóvum, vagyis újság és párját ritkítja egyébként, az országos politikai történetben is az elmúlt öt évben. Mert ilyen kiegyensúlyozott, nyugodt, együttpolitizálás sehol nem történt az országban – mondta el Károly Attila, az ÉVE önkormányzati képviselője. 

éve

Az elmúlt évek eredményei kapcsán Károlyi Attila kiemelte a Hevesi és Rózsa utcák közti csomópont közlekedésének megoldását. A munkálatok hamarosan kezdődnek, hosszú évek egyeztetései, előkészítései után.

- Most gondolkodtam, mikor jöttem ide a stúdióba, 2008-ban, ugye most 2024 van – 16 évvel ezelőtt Horváth István, fideszes képviselőtársammal – abban az időszakban egy fideszes és egy MSZP-s képviselőnek lehetett együttes előterjesztése – volt egy előterjesztésünk körforgalomra. 2008-tól 16 év alatt valósult meg. Itt van a kezemben az építési engedély – fogalmazott Károlyi Attila. 

Az önkormányzati képviselő a beszélgetés során még számos olyan témát érintett, amelyek a körzetében elért eredményeket taglalják. A teljes, vágatlan beszélgetést Kibeszélő című magazinunkban láthatják nézőink.

V.A.

(Kép: Kanizsa TV)

 

 

 

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.