Az NB II hetedik helyén végeztek

facebook megosztás

A szezon májusi szakaszát mérkőzések sorával zárta az FC Nagykanizsa női NB II-es együttese, Benedek József edző csapata az idényt Pápán fejezhette be és a kanizsai hölgyek végül a hetedik helyen végeztek.

Pápai ELC (4.) – FC Nagykanizsa (7.) 2-1 (1-0)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 26. forduló. Pápa, 50 néző. Vezette: Kalydy (Fontányi, Pápai). G.: Németh O. (45.), Buzdor (66.), illetve Nagy-Fáró (51.)

FCN: Sebők – Molnár II R., Németh P., Szabó Zs., Gergelics, Kaszás, Nagy-Fáró, Sóstai, Szollár B., Balassa D., Gyergyák Edző: Benedek József.

A pápai sporttelep kanizsai kispadján nem foglalt helyet cserejátékos, s minden bizonnyal ez is meghatározhatta a dél-zalaiak mozgásterét. Az FCN helyezésén, mely a hetedik lett, lényegében már nem változtatott a mérkőzés, a pápaiak ugyanakkor még egy halvány reménnyel mehettek a bronzéremért, de a Kelen SC-vel szemben végül fölényesen győzött a Vasas-Kubala. A pápai meccsen a felek gyakorlatilag a játékidő középső harmadában „megoldották” a gólok megszerzését, az FC Nagykanizsa egyenlíteni még tudott, de a Pápai ELC második találatára már nem volt válasza. A nagykanizsaiak tehát hetedikként zártak, míg legeredményesebb játékosuk Szollár Bernadett lett 12 góllal, a Nyugati csoport bajnoka pedig a PMFC lett a Csepel, valamint a Vasas előtt.

P.L.

(Borítókép: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.