Az Arénában tartották az NB I-es asztalitenisz-rájátszást

facebook megosztás

Nagykanizsán tartották a női NB I-es asztalitenisz-csapatbajnokság rájátszását a hétvégén. A Kanizsa Arénában szombaton a legjobb nyolcba, majd négybe kerülésért küzdöttek a gárdák, vasárnap pedig az elődöntőt és a döntőt játszották le az egyesületek. A Sörgyár végül a bronzérmet szerezte meg.

A rájátszásban a bajnokság négy csoportjának győztese, valamint második és harmadik helyezettje vett részt, az együttesek az összevont bajnoki címért játszottak. A kanizsai csapat számára a szombat sikeresen zajlott, a lányok legyőzték az egrieket, ám a vasárnap már nem várt fordulatot hozott – számolt be az eredményekről Jakabfi Imre, a hazaiak edzője.

- A szegeddel játszottunk a döntőbe jutásért, 5:5 lett az eredmény, és 20:19-es rosszabb szettaránnyal nem mi kerültünk a döntőbe, hanem a Szeged. Így ők játsszák a döntőt az orosháziakkal, mi pedig a harmadik helyért játszunk a Vecséssel – mondta el Jakabfi Imre, a Kanizsa Sörgyár SE vezetőedzője. 

pingpong

A kanizsai gárda fő célja a bajnoki cím volt. Ezt ugyan nem sikerült elérni, de a csapattagok nem adták fel, végig eltökélten játszottak az asztaloknál.

- Jelen pillanatban a harmadik helyért játszunk, megpróbáljuk megnyerni a mérkőzést, de minden ellenfél nagyon erős, szóval oda kell tennünk magunkat – fogalmazott Gvozdenovic Katarina, a Kanizsa Sörgyár SE játékosa. 

A kanizsaiak végül szoros mérkőzésen, de legyőzték a Vecsést 6:4-re, így megszerezték a bronzérmet. A lányok edzője, Jakabfi Imre összegzésében úgy fogalmazott: a csapat jól helyt állt, csupán egy szettel maradtak le a döntőről és az első hely megszerzésének lehetőségéről, de a bronz is szépen csillog.

V.A.

(Kép: Kanizsa TV)

 

 

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.