Három kanizsai góllal három pont a zsebben, a végső dobogós hely is közelebb

facebook megosztás

Egyértelmű cél lebegett a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es futsal együttese előtt a hétfő esti bajnokiján: megszerezni a három pontot a Haladás VSE II ellen, hogy az utolsó három meccsére fordulva a dobogós hely megszerzése számukra még közelebb kerülhessen.

Ennek megfelelően nagy elánnal vetették magukat a mérkőzés menetébe a házigazdák, maradtak is ki sorra a nagykanizsai ziccerek, bár a „szokásos” törvényszerűség, tehát az ellenfél találata nem érkezett. Hazai oldalon viszonylag mégiscsak korán megtört a jég, a vezetést ráadásul meg is tudták duplázni félidőig Schuller Ferencék. A második húsz perc azért még így sem ígérkezett egyszerűnek, jöttek is a szombathelyiek, ráadásul korán szépítettek is, a lendületük viszont újabb teret adott a dél-zalai próbálkozásoknak. Idővel ez meg is hozta a házigazdák harmadik gólját (stílszerűen a játékos-edző Gyurcsányi Zsolt villanásával), s ez egyben nem csupán azt jelentette, hogy bebiztosították a három bajnoki pont megszerzését, egyben újabb fontos lépést könyvelhettek el afelé, hogy a Nagykanizsai Futsal Club gárdája a futsal NB II Nyugati csoportjában megszerezhesse a bronzérmet.

Futsal NB II Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, 6. forduló:

Nagykanizsai Futsal Club (3.) - Haladás VSE II (5.) 3-1 (2-0)

Nagykanizsa, 300 néző. Vezette: Karsai (Blum, Babos). G.: Bogyó (7.), Schuller (17.), Gyurcsányi (38.), illetve Vidák (23.)

P.L.

(Borítókép: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.