Őrült futsal-show, három pont, az NFC bőven a dobogón

facebook megosztás

A futsal NB II Nyugati csoportjában a felsőházi rájátszás második fordulóját rendezték, a Nagykanizsai Futsal Club pedig az ELTE-BEAC legénységét fogadta.

Nagykanizsai Futsal Club – ELTE-BEAC 6-5 (3-3)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 2. forduló. Nagykanizsa, 140 néző. Vezette: Vass I. (Héra, Horváth P.). G.: Kovács Gy. (13., 34.), Béli M.(16.), Schuller (20.), Kollár (28.), Bolla (36.), illetve Bencsik (16.), Kalina (18., 21.), Miskei (19.), Kovács Gy. (22. - öngól)

A két fél alig néhány héttel azt követően, hogy az alapszakaszban találkozott Kanizsán, újra a dél-zalai városban „randevúzhatott”, immár a felsőházban, s valamivel találóbb, ha összecsapást írunk, mivel a mérkőzés során egyes csapattagok időnként oda-oda köszörültek a másiknak, sűrű odaszólogatások közepette. Ne fogalmazzunk másképp: az NFC győzelemmel rajtolt a rájátszásban, s egy újabb siker még tekintélyt parancsolóbb megítélést hozhatott számukra. Igazából már az elején le is rendezhette volna a találkozót a házigazda, majd a következő mérkőzés-periódusban már az ELTE-BEAC nőtt ellenfele fölé játékban. Ekkor már a második húsz perc elején jártunk, amikor a sokkoló két BEAC-gól szinte letargikusan hatott – de nem az NFC soraiban. Az adok-kapok közepette a kanizsaiak 3-5-ről álltak fel úgy (képünkön Kollár Péter bombája, a negyedik nagykanizsai találat után rezdült a háló), hogy a vendégek is bármikor betalálhattak volna. Bolla László a 36. percben már újra a vezetést szerezte meg a vendéglátók javára, akik leginkább Kovács György vezérletével, valamint a többiek odaadó, lelkes játékával roppant fontos győzelmet könyvelhettek el.

P.L.

(Fotó: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.