Csütörtökön újra hazai környezetben a női kosarasok

facebook megosztás

Sorra játssza bajnoki meccseit a Kanizsai Vadmacskák SE amatőr női NB I-ben szereplő kosárlabda együttese, s az ellenfelek közül a legutóbb is a tabellán a kanizsaiakat megelőző ellenlábas volt a vetélytárs.

TFSE-MTK U23 (4.) – Kanizsai Vadmacskák SE (8.) 70-63 (20-11, 15-13, 17-19, 18-20)

Amatőr NB I Zöld csoport női kosárlabda-mérkőzés, találkozó a 14. fordulóból. Budapest, 50 néző. Vezette: Szőts, Horváth E.

Vadmacskák: Németh L. 6, Rezsek 9/3, Kiss Szabó 15/3, Szilágyi L. 22, Kékesi 9. Csere: Scheiber 2, Simon E., Bagonyi, Csordás. Edző: Gábor Erzsébet.

A legutóbbi játéknapján a Kanizsai Vadmacskák SE női kosárlabda együttese a 14. fordulóból elhalasztott meccsét játszhatta le a fővárosban, ahol szintén azért a házigazdák számítottak az esélyesebbnek. A kanizsaiak nem kezdtek megilletődöttnek, hiszen a negyed 7. percéig a TFSE-MTK utánpótlása nem tudott ellépni tőlük. A második tíz percben némileg visszafogták a pontgyártást a csapatok, a távolság azonban a két fél között a lélektani két számjegyű tájékán húzódott. Innen visszajött a KVSE előbb 37-31-re, majd 50-43-ra is, hogy az utolsó etapra még nekirugaszkodjanak egy hajrának. 62-56-ra zárkóztak is, majd már két hárompontosnyi távolságon belülre is visszajöttek (65-60), de 67-63-as állást követően egyszerűen a meccsidő mellett a zárkózásra fordított további energia is elfogyott. A folytatás csütörtökön következhet, akkor Kanizsára a Szekszárd II érkezik, a mérkőzés 16 órától kezdődik.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.