Mindent megtalálhattak egy helyen a nagy nap előtt állók

facebook megosztás

Menyasszonyi ruhák, öltönyök, meghívók, gyűrűk, kiegészítők és a vendéglátás különböző újdonságai voltak egy helyen a hétvégén, a 14. Nagykanizsai Esküvő Kiállításon. A Hevesi Sándor Művelődési Központban ezúttal is számos attrakcióval várta a nagy napot tervezőket a már hagyományos rendezvény.

A régió legjobb szolgáltatói voltak egy helyen a hétvégén a HSMK-ban. A rendezvény csaknem másfél évtizedes múlttal rendelkezik, a célja pedig az, hogy segítse a menyasszonyokat és a vőlegényeket a válogatásban – illetve a választásban.

- Idén már 14. alkalommal gyűltünk össze a helyi és régiós vállalkozókkal, hogy megmutassuk az esküvői szakma újdonságait – vagy kvázi régiségeit. Idén közel 40 kiállító jött el. Négy esküvői szalon, a szolgáltatás minden szegmenséből jöttek - Siófok, Kaposvár, Zalaegerszeg, Keszthely, - mindenhonnan ebből a régióból - fogalmazott Osvald Gábor, a Nagykanizsai Esküvő Kiállítás szervezője. 

esküvő

Az idei, nagykanizsai kiállításon több olyan szalon is megjelent, amely egyedi ruhákat kínál a menyasszonyoknak. Fábiánné Figder Nikolett, a keszthelyi Kékház Esküvői Szalon képviseletében elmondta: idén a hercegnősebb vonalak a legnépszerűbbek.

- Mindenképpen előtérbe kerülnek a csillogós és kicsit nagyobb szoknyás ruhák, de már nem abroncsosak, hanem a szoknya része van bővebbre szabva. A csillogás azt gondolom, az idei év favoritja. A csipkéken is meg lehet látni, csillognak a szoknyák. Egy kicsit hercegnősebb vonalba, de modernebben mennek most a menyasszonyok – tudtuk meg Fábiánné Figder Nikolettától. 

A házasulandó párok ma már nem csak vőfélyt szerződtethetnek, a rendezvényszervezést is leveheti a vállukról egy erre szakosodott vállalkozás.

esküvő

- Engem nagyon korán elvarázsolt a rendezvények világa, korábban egy kulturális intézményben dolgoztam rendezvényszervezőként, amit nagyon szerettem. Most már más területen mozgok, viszont a rendezvények világa most is nagyon fontos számomra. Úgyhogy szeretném, ha az emberek átélnék a legboldogabb pillanataikat és ebben szeretnék a segítségükre lenni – mondta el Kolonics Karolina, esküvő- és rendezvényszervező.

A 14. Kanizsai Esküvő Kiállításon számos program, egyebek mellett menyasszonyi és alkalmiruha-divatbemutató is várta az érdeklődőket.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.