Baranyai hetek után a kézilabda felsőház egy másik vármegyét érint kiemelten

facebook megosztás

Biztosan hozva az alapszakaszt még vár ugyan egy bajnoki a Nagykanizsa NB II-es férfi kézilabda gárdájára, de a fókuszban már felsőház már szerepel.

Expressz Zálog Mecseknádasdi Spartacus SE – Nagykanizsa 31-32 (16-13)

NB II E csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 13. forduló. Mecseknádasd, 60 néző. Vezette: Meilinger, Szabadi.

Nagykanizsa: Oláh – Csordás 9/1, Bognár P. 3, Hári 1, Balogh P. 2, Füstös 3, Kovacsics. Csere: Kovács A. (kapus) 1, Sass 4, Péter B., Szabó G. 6, Vadász, Báder 3. Edző: Csalló Ádám.

Az érdemi kérdések lényegében már eldőltek a férfi kézilabda NB II E csoportjában azt illetően, hogy mely csapatok melyik rájátszásban folytathatják, a találkozón a kanizsai győzelem azt jelentette, hogy Csalló Ádám edző legénysége (képünkön) elsőként zárt ebben a nyolcasban. Maga a mérkőzés változatosra sikeredett, hiszen a hazaiak remek csatározásra kényszerítették a dél-zalaiakat, akik aztán a második harminc percben már a maguk javára fordították a meccset. A 14. forduló – szombaton – egy újabb baranyai túrát tartogat még Szabó Gergelyéknek, hogy jöjjenek a felsőházi rájátszás Pest vármegyei kiruccanásai – természetesen a kanizsai, alighanem igencsak éles összecsapásai mellett.

P.L.

(Fotó: facebook/Tungsram SE Nagykanizsa)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.