A lélekgyógyász szerint elkényelmesedtünk az internet világában

facebook megosztás

Zsóri Péter lélekgyógyász ezúttal a Spiritualitás tabuk nélkül témakörben osztotta meg gondolatait a Honvéd Kaszinóban. Az előadó szerint az elkényelmesedés már az önfejlesztésre is rányomja a bélyegét.

Azért adtam ezt a címet az előadásnak, mert szeretném az emberekkel megismertetni ezt a világot. De nem olyan mértékben, mint ahogy manapság az interneten és az online térben található – mondta el a Híradónak Zsóri Péter.

- Úgy gondolom, elmentünk egy olyan irányba ezzel kapcsolatban, ami inkább a varázslatról szól. És szeretném megmutatni az embereknek a racionális oldalát ennek, hogy igenis lehet felelősséget vállalni, igenis lehet a hétköznapi dolgokban megtalálni azokat a szépségeket, amik által valóban fejlődhetünk – tudtuk meg Zsóri Pétertől. 

Zsóri

Az elmúlt években megsokasodtak a jósok, a mágiával, a tarot-kártyával foglalkozók, akik hatalmas változásokat ígértek az embereknek, valamint azt, hogy megmutatják a jövőt – fogalmazott Zsóri Péter. Szerinte ezek a dolgok egyáltalán nem valósak.

- Hiszen az embert nem kényszerítik fejlődésre, nem kényszerítik arra, hogy kijöjjön a komfortzónájából. És az élete nem fog megváltozni. Hanem igazából egy önbecsapás fog létrejönni ezek a dolgok által. Ezen az estén pont ezt szeretném az embereknek megmutatni, elmagyarázni, és olyan megoldókulcsokat a kezükbe adni, amik által valóban elindulhatnak egy úton – mondta el Zsóri Péter. 

Az internet által közvetített megoldásokba – a lélekgyógyász szerint – a kétségbeesés hajszolja az embereket. Mint mondta, az elmúlt 10-20 évben annyira elkényelmesedtünk, hogy az önfejlesztés terén is csak egy kattintásnyi időtartam alatt szeretnénk megoldást megtalálni.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.