A futsal NB II felsőháza bebiztosítva

facebook megosztás

A papírforma kanizsai sikert ígért a futsal NB II legutóbbi fordulójában, s a megszerzett győzelem egyben a biztos felsőházi tagságot is jelentette.

WPC Meister-Érd-SZISE (10.) – Nagykanizsai Futsal Club (3.) 5-10 (4-8)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 16. forduló. Érd, 50 néző. Vezette: dr. Tóth-Tolnay. G.: Farkas B. (4., 20., 26.), Kincses (9.), Gera (11.), illetve Pál D. (3., 25.), Bagó Be. (4., 11.), Schuller (7., 15.), Kovács Gy. (10., 17.), Szőke Á. (9.), Lódi (37.)

NFC: Szőke R. - Lódi, Schuller, Pál D., Kovács Gy. Csere: Németh M., Szőke Á., Bagó Be., Gyurcsányi, Dömötörfy. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.

A futsal NB II alapszakaszának 16. fordulójában látogatott a sereghajtó érdiekhez a Nagykanizsai Futsal Club, s a meccsnek egyben az volt a tétje, hogy a dél-zalaiak matematikailag is biztosítsák helyüket a felsőházban. Az első félidőben rögtön magához is ragadta a kezdeményezést a kanizsai együttes, a 7. percben már a harmadik góljuknál jártak. A hazaiak próbáltak ugyan zárkózni, de a szünetig biztos előnyt alakított ki az NFC. A második félidő játékban már visszafogottabban zajlott, ezzel együtt a vendéglátókat nem engedte tovább a zárkózásban a nagykanizsai legénység (képünkön), így hozta az előzetes minimális elvárást a bajnokságban, vagyis a felsőházba kerülést a piros-fehér alakulat.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.