Nagyarányú, magabiztos győzelem

facebook megosztás

14:4 arányban múlta felül bajai ellenfelét a Kanizsa Sörgyár SE férfi asztalitenisz-együttese szombaton. Az esélyesebb dél-zalaiak végig magabiztosan vezették a mérkőzést, ezzel ötödik győzelmüket könyvelhették el a szezonban.

Az NB II-es bajnokság hetedik fordulóját tartották a hétvégén. Bár a Baja erősebb ellenfélnek bizonyult, mint az előző szezonban, a kanizsaiak összeszedett játéka végül a vártnál is nagyobb arányú győzelmet eredményezett. Jakabfi Imre, a Kanizsa Sörgyár SE elnöke hangsúlyozta, a riválisaik mérkőzései is számukra kedvezően alakulnak.

– Előzetesen, hogyha nagyarányút nem is, de egy biztos győzelmet vártunk, de igazából a nagyarányú csak úgy alakulhat ki, hogyha a kulcsembereket meg tudják verni a mi kulcsembereink, és akkor így egy kicsit könnyebb a mérkőzés – mondta Jakabfi Imre, a Kanizsa Sörgyár SE elnöke. 

A mérkőzésen Berdár Norbert és Kahotek Kristóf négy, míg Zborai Gyula két meccset nyert. Biherz Tamás a maga három győzelmével jól teljesített. Elmondta, voltak nehézségeik a szezonban, ez a mérkőzés azonban meglepően jól alakult.

pingpong

– Nem indult jól a szezon, van már egy vereségünk meg egy döntetlenünk is, a bajnoki cím megvédése a cél, de a dobogó is elfogadható – fogalmazott Biherz Tamás, a Kanizsa Sörgyár SE asztaliteniszezője. 

A kanizsai együttes öt győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel várja a következő, Pécsi Tüke SE elleni idegenbeli fordulót december 10-én.

 

T.CS.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.