Van élet a 40 után - Jakupcsek Gabriella Nagykanizsán

facebook megosztás

A változókorról és a fiatalság talán nem fájó elmúlásáról osztotta meg személyes tapasztalatait, meglátásait májusban megjelent könyvében Jakupcsek Gabriella. A népszerű televíziós személyiség segítségül hívott olyan szakembereket is, akik tanácsokat adnak az olvasónak, egyebek mellett az egészségmegőrzés, a párkapcsolat vagy éppen az öltözködés témájában. A könyvről hétfő este a Médiaház munkatársa, Kovacsicsné Budavölgyi Veronika beszélgetett a szerzővel.

- Igazából a negyven felettieknek szól javarészt, de úgy gondolom, hogy nekem, aki még csak 35 éves vagyok, adott rengeteg olyan támpontot és segítséget, amit most még értékelek és a későbbiekben meglátjuk, miket használjak fel belőle - mondta az est háziasszonya.

Hedonisták vagyunk, a pillanatnyi örömökkel elfedjük a problémákat, de nem szembesülünk a lényeggel, és ezt nagyon fontos lenne megérteni – hangsúlyozta Jakupcsek Gabriella. A könyvben boncolgatott provokatív témafelvetésekkel a szerző célja, hogy szembesüljenek az emberek az élet mindennapi kérdéseivel.

– Mi történik negyventől ötvenig, ötventől hatvanig és hogy nincs vége hatvan után sem, tulajdonképpen a könyv ezeket a témákat dobja fel. Azért dobja fel, hogy aztán ezeket én ki tudjam fejteni, mert az az érzésem, hogy a nők egyrészt erről nem nagyon beszélnek, a férfiak előtt végképp nem beszélnek. A férfiak úgy en bloc nem beszélnek erről, és viccesen elütjük az idő múlását, de az azzal járó összes változásról sokkal többet kellene beszélni, mert ez az élet fele - hangsúlyozta Jakupcsek Gabriella.

A könyvbemutatón a műsorvezető, újságíró mesélt eddigi munkáiról, a kulisszatitkokról, valamint a terveibe is beavatta a kanizsai közönséget.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.