Nem sikerült a hazai bemutatkozás

facebook megosztás

A Nagykanizsai Futsal Club NB II-es futsal-együttese a bajnokság második fordulójában a múlt szezonban szintén felsőházas UTE Futsalt fogadta és a félidei 1-1-es állás után kapott ki a lila-fehérektől.

Nagykanizsai Futsal Club (8.) – UTE Futsal (1.) 2-6 (1-1)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 2. forduló. Nagykanizsa, 100 néző. Vezette: Vass I. (Héra, Kondákor M.). G.: Bagó Be. (14.), Schuller (30.), illetve Czerman (6., 40.), Medveczki (25., 30.), Dobos (31.), Kasza (40.)

NFC: Szabó Á. - Kollár, Schuller, Szőke Á., Takács S. Csere: Szőke R. (kapus), Dömötörfy, Horváth E., Bagó Be., Béli M., Gyurcsányi, Németh M. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.

A szezon első dél-zalai bajnokijának keretében masszív csapat érkezett Kanizsára, mely nyomatékosította is mindezt azzal, hogy meg is szerezte a vezetést. Ugyanakkor nem volt még veszve kanizsai részről semmi, amit Bagó Benedek egyenlítő találata is jelzett. A további helyzetek ellenére több gól az első húsz percben nem esett, mi több, még a második játékrész elején is érintetlenek voltak egy ideig a hálók. A meccs 25. percében aztán ismét az UTE jutott előnyhöz, de arra Schuller Ferenc még „rá tudta rúgni” az egyenlítő találatot. Az energia-mozgósítás és a koncentráció azonban túlzottan eltolódott részükről az egyenlítésre, mivel rögtön magához ragadta a vezetést harmadszor is az Újpest, szinte azonnal kétgólosra is növelve előnyét. A vendégek magabiztossá váltak, nem engedték kibontakozni a hazaiakat, s a végén még fölényesebbé vált az újpesti siker.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.