Idén is lesz Your Song

facebook megosztás

A verseny népszerűségét bizonyítja, hogy már hetekkel ezelőtt több megkeresést kaptak a szervezők arról: lesz-e idén Your song?

- A verseny kétnapos lesz idén is. A megszokott zsűri visszatér, lesz egy meglepetés zsűritagunk is, és nyereményekben sem lesz hiány. Annyi változásunk van a versennyel kapcsolatban idén, hogy minősítő verseny lesz, úgyhogy senki nem marad díj nélkül –  mondta Szollár-Nikolics Zsanna a Kanizsai Fiatalok Közössége Egyesület elnöke.


 

A nevezéseket október 31-e éjfélig várják a yoursong.hu weboldalon. Négy kategóriában és négy korosztályban lehet indulni a versenyen.

- Nyolcéves az alsó korhatár, a felső korhatárnak pedig nem szabtunk semmilyen limitet. A négy kategória: népdal, pop, musical és egyéb – amibe beletartozik az opera, operett és bármi, amit szeretnének magukkal hozni. A négy korosztály a mini, az ifi, a tini és a felnőtt – tudtuk meg Dolmányos-Pávlicz Erikától, az énekverseny fő szervezőjétől.

A verseny teljesen nyitott, a szervezők azokat is várják, akik már megmérettették magukat a Your Song színpadán, és azokat is, akik korábban még nem álltak a zsűri elé.

- Mindenkinek azt üzenjük, hogy ugyanúgy szeretettel várunk mindenkit. Mindegy, hogy amatőr vagy profi versenyző, hiszen ez egy olyan családias, szerethető légkör, ahol mindenki bátran megmutathatja önmagát, úgyhogy mindenkit csak bátorítani tudunk a jelentkezésre – hangsúlyozta Fási Barnabás fő szervező.

A III. Your Song országos énekversenyt november 17-18-án rendezik a Honvéd Kaszinóban.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

 

 

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.