A tavalyi legjobb zalaiakat köszöntötték

facebook megosztás

A Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség, egyben elnöke, Jakabfi Imre adták át a Zala (vár)megye 2022. évi legjobb asztaliteniszezőinek a díjakat a dél-zalai városban.

Eredményeik alapján ezúttal is számos elismerés került kiosztásra a különböző korcsoportok versenyzőit alapul véve.


A zalai asztaliteniszben nincs leállás, ezúttal az elmúlt esztendő legjobbjainak teljesítményét ismerték el

Czindrics Barnabás (Kanizsa Sörgyár SE; a továbbiakban nem a külön nem jelöltek KSSE-sek) 2022-ben a legjobb U11-es fiú, míg leány asztaliteniszezője Muczárt Boglárka lett. U13-ban a fiúknál Virovecz Dániel, a lányoknál Deák Regina lett a legjobb az elmúlt év eredményei alapján, U15-ben Csizy Áron (EVO ASE), valamint Muczárt Dorka érdemelte ki a címet. Havasi Patrik és Orbán Flóra U17-ben lett a legjobb, Bicsérdi Bálint, illetve Fehér Dorina (mindketten Hévíz SK) U19-ben bizonyult a legjobbnak. Csiza Bálint (Hévíz) az elmúlt esztendő legeredményesebb férfi, Orbán Flóra pedig a legeredményesebb női asztaliteniszezője lett, míg Gelencsér Bálint a legjobb para asztaliteniszezőnek bizonyult. Kovács Tibor (Cserszegtomaj SK) a csapatvezetők között érdemelte ki az elismerést, a legjobb csapat pedig a Kanizsa Sörgyár Sportegyesület Extraligában szereplő női első számú egysége lett Zalában.

Átadták egyben Zala 2022/2023-as csapatbajnokságának érmeit is, az első helyen a Kanizsa Sörgyár SE II, másodikon a Zalakaros, míg harmadikon a Zalakomár végzett.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.