Edzőtábor sikeres vizsgákkal

facebook megosztás

A nyári időszak a harcművészeknél is az edzőtáborok megrendezésének ideje, így a Balatonszemesen megrendezett International Karate Union Hungary elnevezésű sportprogram is ezt volt hivatott követni - 64 fővel, 8 klub részvételével.

 A dél-zalaiak részéről a KIME Shotokan Karate Egyesület Nagykanizsa (vezetője Shihan Feszt Norbert 7. dan és Sensei Fesztné Nagy Zita 4. dan) volt ott abban a mezőnyben, melynek soraiba Budapesttől Románián át Németországig érkeztek harcművészek.


Idén is szép számmal gyűltek össze a karatékák a balatonszemesi edzőtáborukba

A programok között szerepelt egy nemzetközi karate verseny, valamint a versenyen bíróképzést is tartottak, mindezeket követte az IKU Hungary közgyűlése. Mint az már megszokott, remek harcművész baráti és szakmai kapcsolatok alakultak ki ebben az esztendőben is, lévén az IKU nyílt harcművészeti szervezet, tudtuk meg Feszt Norberttől.

A tábort az utolsó napon övvizsga zárta, s azon 9 karatéka szerepelt sikeresen, emellett okleveleket, emléklapokat is adtak át a szervezők. A shotokan karate övvizsga eredményei a következőképpen alakultak: Behán Frida 9 kyu fehér öv III csík, Horváth Bálint 6 kyu zöld öv, Tóth Bálint 6 kyu zöld öv, Kanta Zalán 6 kyu zöld öv, Vörös Máté 6 kyu kék öv, Babics Lajos 6 kyu kék öv, Szathmáry Gábor fekete öv 1. dan, Valguth Tamás fekete öv 2. dan és Septei Zoltán fekete öv 2. dan szintre léphettek.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.