Nem sikerült a feljutás a Tungsram SE Nagykanizsa férfi kézilabdacsapatának

facebook megosztás

Hári Kristófék 39-30-as vereséget szenvedett a Rákosmente KSK-tól a siófoki osztályozómérkőzésen. Csalló Ádám tanítványai így a következő idényben is az NB II-ben szerepelnek.  

Egyetlen osztályozót rendeztek a harmadosztály bajnokai között, az északi csoportot megnyerő Rákosmente csapott össze a dél-nyugati bajnok Tungsrammal, semleges helyszínen. A mérkőzés első percei kemény játékot hoztak, a dél-zalai gárdát négy kétperces kiállítással sújtották a játékvezetők. A fővárosiak szerezték a meccs első góljait, a kanizsaiaknak a hetedik percben sikerült egyenlíteniük. Innentől kezdve a Rákosmente folyamatosan előnyben volt, és a különbséget negyedórát követően ötre növelte. Az első félidő hajrájában a differencia folyamatosan nőtt a rákosmenteiek javára, akik 21-11-re vezettek harmincpercnyi játék után. A Tungsram a szünet után tíz perc alatt ledolgozta hátránya felét, a Rákosmente azonban stabilizálta a játékát és megakadályozta a további felzárkózást.

A mérkőzés a tizenhetedik kerületiek 39-30-as győzelmével zárult.  A meccs legeredményesebb játékosa a rákosmentei Edényi Kristóf volt 10 góllal, a Tungsramból Hári Kristóf hatszor, Füstös Attila és Szabó Gergely öt-öt alkalommal talált be. 

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.