Győztes sorozat a felsőházban

facebook megosztás

A jelenlegi hét kimondottan jól alakult a Nagykanizsai Futsal Club háza táján, hiszen két hazai bajnokijukat is megnyerték, így készülhetnek a pécsi szezonzáróra, melyet az NB II Nyugati csoportjának ötödik helyéről várhatnak.

Nagykanizsai Futsal Club (6.) – TFSE-Bestrong (2.) 6-4 (0-2)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 9, forduló. Nagykanizsa, 200 néző. Vezette: Kovács G. (Wittner, Góbi). G.: Szakmeiszter J. (23., 33., 34.), Millei B. (29.), Béli M. (36., 39.), illetve Dudás (9.), Petroff (16.), Gregus (22.), Fehér (40.)

NFC: Szabó Á. - Bolla, Béli M., Gyurcsányi, Szakmeiszter J. Csere: Zsiborás (kapus), Horváth G., Horváth E., Németh M., Szollár, Kálcsics F., Molnár M., Takács S., Millei B.

Kimondottan bő kerettel készült a kanizsai futsal együttes a felsőház akkor még listavezető fővárosi csapat elleni bajnokijára, mely idővel úgy alakult, hogy hozhatja a táblázat szerinti papírformát. A dél-zalaiak helyzete a szünetet követően sem tűnt rövid ideig túl kedvezőnek, 0-3 után azonban gyorsan szépíteni tudtak. A gólok sorát Szakmeiszter János nyitotta, aki gyorsan háromig jutott, közben pedig Millei Bálint is eredményes volt, s akkor már a hazaiak vezettek. Nem volt azonban ezzel még vége, hiszen azt követően még az FC Nagykanizsával NB III-as bronzérmet ünneplő Béli Milán is lőtt kettőt, erre pedig a TFSE már csak szépíteni tudott, illetve vissza is estek a második helyre.


Az NFC e heti mérlege a futsal felsőházban kimondottan jó, hiszen kettőből két nyert mérkőzés, a tizenkét rúgott góljukra csak hat volt a válasz hazai környezetükben

Fotó: facebook/Nagykanizsai Futsal Club

Nagykanizsai Futsal Club (5.) – UTE (6.) 6-2 (2-0)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, felsőházi rájátszás, találkozó a 6. fordulóból. Nagykanizsa, 150 néző. Vezette: Vass I. (Héra, Horváth T.). G.: Takács S. (16.), Kollár (18., 25., 38.), Béli M. (35.), Szakmeiszter J. (39.), illetve Medveczki (35., 35.)

NFC: Szabó Á. - Kollár , Béli M., Gyurcsányi, Szakmeiszter J. Csere: Horváth G., Bolla, Horváth E., Németh M., Szollár, Kálcsics F., Molnár M., Takács S.

Sok ideje nem nem maradt az újabb itthoni meccsére történő felkészülésre a dél-zalaiaknak, hiszen a 6. fordulóban elmaradt bajnokijukat pótolták a Kanizsa Arénában a piros fehérek. Az Újpest ellen az elején kiegyenlítetten is indult a meccs, s csak az első játékrész hajrájához érve jegyezhettünk fel kanizsai gólokat, akkor Takács Soma után Kollár Péter is eredményes tudott lenni. A második játékrész mér a gólváltásokról lett mozgalmasabb, a vendéglátók aztán ebből is jobban jöttek ki, a rutinos játékosaik közül Kollár mellé Béli és Szakmeiszter János is feliratkozott a góllövők listájára. Az NFC a győzelmével előre is lépett a tabellán az ötödik helyre, az utolsó körben, hétfőn pedig az éllovas PTE-PEAC-hoz látogat.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.