Gólzáporos győzelmet arattak a fiatal kanizsai vízilabdázók

facebook megosztás

20:2-re verte a KVSE ificsapata a Váci Vízilabda SE-t az ifjúsági országos bajnokság vasárnapi fordulójában. A dél-zalaiak gyermek és serdülő korcsoportban is győzelmet arattak a hétvégén. 

A legutóbbi összecsapás alkalmával Vácon két korcsoport ugyan nyert, de a serdülők kikaptak, ezért még nagyobb erőbedobással készültek a hétvégi mérkőzésekre. Simonka Ferenc vezetőedző elmondta, nagyon hosszú és fárasztó szezonon vannak túl, hiszen több gyerek két bajnokságban is játszik.

–Most úgy készülünk, hogy mind a három mérkőzésünket megnyerjük, az ifit azt már letudtuk, ott sikerült majdnem egy 20 gólos győzelmet aratni, úgyhogy most a gyerekcsapat folytatja, aki egész évben veretlen, úgyhogy szeretnénk itt hazai pályán szépen zárni az évet – értékelt Simonka Ferenc, a Kanizsa Vízilabda SE utánpótlás-vezetőedzője.

A mérkőzések mellett még egy fontos pillanata volt a vasárnapi fordulónak, mivel három játékos elköszönt az ifjúsági csapattól. A fiatalok munkáját oklevéllel jutalmazták.

– Az ificsapatunkban van három elköszönő, akik továbbtanulnak, Rózsahegyi Márton, Hábli Tóth Ákos és Lőrincz Ádám, és nekik szerettük volna megköszönni ezt az elmúlt, körülbelül 10 évet, amit eltöltöttek a klubban, és remélem, hogy azért a felnőttcsapatban továbbra is számíthatunk majd rájuk –  tette hozzá Simonka Ferenc.

A felnőtt bajnokságból még két forduló van hátra, mindkettőt idegenben játssza a KVSE.  

SZ.F.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.