Ez már a tavaszi idény előszele

facebook megosztás

Lassan a bajnoki szezon tavaszi évadjára fordulhatnak a különböző osztályokban szereplő nagykanizsai futballcsapatok, pattogott így a labda a Bányász-pályán e hétvégén is.

A megye egyben érdekelt Kiskanizsai Sáskák az FC Nagykanizsa U19-es legénységével szemben a – négy hét múlva esedékes - márciusi rajtjára készülhetett és a Sáska idei második előkészületi találkozója alkalmával, a kanizsai utánpótlás elleni mérkőzésüket 2-1-re nyerte meg.


Szőke Ádám (piros-fekete szerelésben) ugyan itt nem volt eredményes a Sáska soraiból, később Kiss Jácint és Fülöp Rafael betalált, az FCN U19-ből pedig Kolman Patrik volt eredményes a szombat délutáni mérkőzésen

Fotó: PL

Az FC Nagykanizsa a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának harmadik helyén áll és a horvát NK Koprivnicát fogadta. Miként az utóbbi hetekben a szlovéniai Nafta (3-1), a Dombóvári FC (14-0), vagy éppen a Semjénháza SE (4-0) gárdáival szemben, a kanizsaiak vasárnap délelőtt is győzelmet ünnepelhettek, az FCN 3-0-ra győzött, jövő vasárnap pedig már bajnoki vár rá a ZTE FC II vendégeként. Az FC Nagykanizsa női NB II-ben szereplő együttesének a rajtja viszont még odébb van, a hölgyek a bajnoki pontvadászatukat március 19-én folytathatják.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.