Az ünnepek alatt is változatos műsorokkal várja nézőit a Kanizsa TV

facebook megosztás

A zene és a sport is főszerepbe kerül a Kanizsa TV ünnepi időszakra készített új műsoraiban. Az elmúlt esztendők legváltozatosabb saját gyártású blokkjában a 2022-es év történéseit is felemlegetjük a havi visszatekintők és a best of magazinadások formájában. 

A leállás helyett idén több újdonsággal is készültek a Kanizsa Médiaház munkatársai az ünnepi időszakra. December 20-tól minden nap az elmúlt hónapok visszatekintőivel várjuk a nézőket. Az összeállításokban a Híradó legemlékezetesebb történeteiből gyűjtöttünk össze egy fél órás műsort. Újdonságnak számítanak idén a magazin best of összefoglalók.  

– Most az év végére egy kicsit összeszedtük magunkat és lehet, hogy néha úgy érzik a munkatársak, hogy túlvállaltuk a feladatokat, de én azt gondolom, hogy most először próbáljuk tartalmassá tenni az év végét, ezt az időszakot, amikor egyébként lehet, hogy le kellett volna állnunk. Mi azonban úgy készültünk, hogy egy csomó olyan műsort tűzünk programra, ami eddig nem volt. – nyilatkozta Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház ügyvezetője.

Az egyik ilyen műsor, a Karácsonyi Zenélő Kanizsa. A műsort Kozma Viktória vezette és szerkesztette. Riporterünk helyi zenészeket, előadókat hívott meg, akik egy rövid beszélgetés után egy minikoncertet is adtak a kameráink előtt. A felkérést számos művész fogadta el.  

– Operatőr kollégámmal közösen sokat dolgoztunk azon, hogy az együttesek, előadók illetve ezek a produkciók megszülessenek. Elég nagy munka volt, illetve munka még jelenleg is – mondta el Kozma Viktória, a Kanizsa Médiaház szerksztője. 

December 24-től egészen az év végéig minden nap új előadókat láthat majd a közönség. A Médiaház a jövőben is tervez hasonló jellegű műsort, ahol a Nagykanizsán és környékén tevékenykedő zenészeket mutatnánk be a nézőknek. A sportrovatban két új produktummal készültünk erre az időszakra.

– Az egyik a Góóól címet kapta, nyilván nagyon „kreatív” módon, ez az FC Nagykanizsa góljait szedi csokorba. Ugye ez már a második szezon, hogy mi közvetítjük a helyi gárda mérkőzéseit idegenben és itthon is. Nagyon büszke vagyok arra, és ezt mondhatom a kollégáim nevében is, hogy az egész NB. III-ban mi vagyunk az egyetlen stáb, aki járja a Nyugati csoportot, és tudósít – tette hozzá Mikó-Baráth György, a Kanizsa Médiaház szerkesztőségvezetője. 

A sporthoz kapcsolódó másik projekt egy film, amely szintén a focicsapathoz kapcsolódik. A kanizsai magyar légió című mozi a helyi csapat 5 olyan játékosát veszi középpontba, akik a határon túli, magyar területeken születtek, de most az FC Nagykanizsát erősítik. Ezt a nézők december 27-én láthatják majd adásban, míg a Góóól december 24-én lesz megtekinthető a tévében, de minkét produkció a megjelenés napján felkerül a Szertár Youtube-csatornájára, így ott is elérik majd az érdeklődők.

SZ.F.



(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.