Májusban adhatják át a Petőfi utcai körforgalmat

facebook megosztás

Forgalomkorlátozás lép érvénybe csütörtökön és pénteken a Petőfi utcai körforgalomnál. Ahogy azt Mórocz Józseftől, a Magyar Közút Zrt. Zala megyei igazgatójától megtudtuk: a kivitelező cég szakemberei a terület befejező munkálatain dolgoznak. A csomópont a tervek szerint április végéig elkészül, májusban a műszaki átadás-átvételi eljárás is lezárul.

Javában zajlanak a munkálatok Nagykanizsán, a 7-es számú főút Petőfi utcai csomópontjánál. A szakemberek jövő héten kedden és szerdán az északi oldal felújítását is elvégzik, akkor a holnapihoz és a péntekihez hasonló forgalomváltozásra kell számítani a környéken. Mórocz József elmondta, hogy az egyirányú forgalomirányítás a reggeli csúcsidőszakot követően, nyolc órától a munkaidő befejezéséig lesz érvényben.

A 7-es számú főúton mind a körforgalom előtt, mind a körforgalom után egy rövidebb szakasz lezárásra kerül és egyirányú forgalom lesz biztosítva, váltakozva hol a budapesti irány, hol a letenyei irány fog működni. A csomópontban kézi forgalomirányítással fogják a dolgozók a forgalmat vezényelni. A lezárás ideje előtt a 7-es számú főúton a meglévő burkolatnak a cseréjére, illetve felújítására kerül sor a csomópont előtti és csomópont utáni szakaszon mondta el telefonos interjú keretében Mórocz József a Magyar Közút Zrt. Zala megyei igazgatója

K.V.



(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.