A hatodik hely lehet a kanizsai kosarasok célja

facebook megosztás

Nem tudta borítani a papírformát a Kanizsa KK és így kikapott a szombathelyi egyetemi kosarasoktól. Silló Zsolt tanítványai a hetedik helyen zárták az alapszakaszt, így az alsóházban folytatják a szereplésüket.

Nehéz feladat várt a kanizsai kosarasokra, mivel az élcsapatnak számító SZOESE látogatott a Kanizsa Arénában. A hazai gárda az erőviszonyok ellenére az első negyedet döntetlennel zárta és a nagyszünetre is csak kétpontos hátránnyal mehetett. A harmadik tíz percet aztán a szombathelyiek 30-5-re nyerték és eldöntötték a találkozó érdemi kérdéseit. A mérkőzés 49-71-es vendéggyőzelemmel zárult. Lovkó Csaba klubelnök kiemelte, a mérkőzésre nem tudott a legerősebb összeállításában kiállni a hazai csapat és a hiányzó alapembereket nem sikerült kellőképpen pótolni.

– Két meghatározó játékosunk hiányzott a rotációból Horváth Gergő és Lovas Dávid sérülés miatt. Azt hiszem, hogyha ők itt lettek volna, akkor egy sokkal szorosabb mérkőzést tudtunk volna játszani, esetleg talán nyerni is. De hát ezt már nem tudjuk meg sajnos – emelte ki Lovkó Csaba.

– Sajnos nem sikerült a meglepetésokozás a közönségnek. A felsőházba tartó vendégek igazolták, hogy nem véletlenül állnak a tabella harmadik helyén – nyilatkozta Silló Zsolt.

A Kanizsa KK 7-11-es mérleggel a hetedik helyen végzett az alapszakaszban. A szezon további részében a bajnoki hatodik hely megszerzése lehet a csapat célja.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.