Karneváli hangulat a Fánkfesztiválon

facebook megosztás

Latin karneválra várták az érdeklődőket a XIV. Országos Farsangi Fánkfesztivál második napján a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házba. A résztvevők a szalagos fánk mellett bort és pálinkát is kóstolhattak a rendezvényen.

Fiatalok és idősebbek egyaránt szívesen csatlakoztak a pénteki programhoz. Ahogy azt felvételeink is mutatják: már a kora esti órákban megtelt az álarcos táncosokkal a művelődési ház nagyterme.

– Ez a második napja az Országos Farsangi Fánkfesztiválnak, remélem, hogy nagyon jó kis buli lesz. A maszkokat értékelni fogjuk és természetesen nem maradhat el a szalagos fánk sem és a pálinka és a bor, ez a velejárója a jó hangulatnak – nyilatkozta Kámánné Szép Terézia intézményvezető.

Heti rendszerességgel tartanak edzéseket a Salsa Corazón és Kizomba Fan Klub tagjai a kulturális intézményben. A farsangot most először ünnepelték meg a fánkfesztiválhoz csatlakozva.

–  Én vagyok a jó boszorkány, de van bohócunk, van cicánk, van Rocky lányunk, van egy nagyon szép Jack Sparrow. Egész ügyesek voltunk, mindenki kitett magáért és nagyon szépek, ügyesek – dicsérte a jelmezek sokszínűségét Horváth Andrásné Adrienn.

A szervezők a legjobb jelmezek viselőit ajándékcsomaggal jutalmazták.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.