Nem haraptak rá a cápák a Primadonnák csokicsodáira

facebook megosztás

Nem haraptak rá a cápák a Primadonnák csokicsodáira. A nagykanizsai fiatalok az egyik kereskedelmi csatorna üzleti showműsorában vállalkozásuk bővítésére 8 és fél millió forintot kértek, amiért cserébe 10 százalék tulajdonrészt kínáltak a befektetőknek. A lányok annak ellenére, hogy nem kapták meg a várt támogatást, elégedetten tértek haza a nagykanizsai üzletükbe. 

A jelentkezést az utolsó pillanatban adták le Klepács Eszterék, egy álmatlan éjszaka közepén. Azt gondolták, már kicsúsztak a határidőből, de nem sokkal később érkezett egy telefon a műsor készítőitől.

– Nem vártunk sokat, mert gondoltuk, hogy lekéstük és nem lesz ebből semmi. Felhívtak két héttel utána, hogy szeretnének meghallgatni. Azért ezt tudni kell, hogy nem úgy van, hogy mindenki bemegy, hanem elég komoly szűrésen mennek keresztül a vállalkozások. Nagyon büszke vagyok arra, hogy 4-5 aktív hónap után mi ezt elértük, és bekerültünk, láttak bennünk olyat, amit tudtunk magunkban, de nem volt bennünk annyi önbizalom, hogy ezt realizáljuk – fogalmazott Klepács Eszter, a Primadonna by Réka & Eszter ötletgazdája.

A primadonnalányok elmondták, életük legnagyobb élménye volt a forgatás. Öt cápából egyikük 4 millió 250 ezer forintot ajánlott fel 15 százalék tulajdonjogért cserébe, de ez kevésnek bizonyult, így nem kötettett meg az üzlet.

– Pont attól kaptunk ajánlatot, attól a cápától, akitől a legkevésbé számítottunk, mert az előző tapasztalatok alapján ő vagy ritkábban tesz ajánlatot vagy ritkábban fektet be. Nagyon pozitívan lepődtünk meg, és egyáltalán nem elkeserített minket, hanem még inkább ösztönöz arra, hogy akkor igenis ennek van itt helye, és van ebben remény, hogy csináljuk. Most többet kell érte dolgozunk nyilván, de biztosak vagyunk benn, hogy sikerülni fog – mesélte Vas Réka, a Primadonna by Réka & Eszter ügyvezetője.

A lányok értékes tanácsokat kaptak a cég további üzemeltetésével kapcsolatban, amit hasznosítani is fognak, hogy elérjék a kitűzött céljaikat. 

H.R.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.