Másodszor tartottak Rockstafétát Nagykanizsán

facebook megosztás

Másodszor tartottak Rockstafétát Nagykanizsán. A Retro Party Boys, a Live Guitar Project és a The Hundows szórakoztatta a közönséget szombat este. Az ötletgazdák nem titkolt célja az, hogy a staféta ezek után egy másik városba kerüljön, ahol szintén közösen népszerűsítheti a három zenekar a gitárzenét.

A Honvéd Kaszinó vezetése szívesen karolta fel a kanizsai Retro Party Boys-t, hiszen a műfaj iránt is elkötelezett az intézmény. Mint ahogy Halmos Ildikó fogalmazott: a szálak összefonódnak, hiszen a zenekar basszusgitárosa, Miskó János a Honvéd Kaszinóért Alapítvány kuratóriumi elnöke.

– Mindenképpen kiemelten szeretnénk kezelni ezt a rendezvényt, de nem csak a személyes okok miatt. Valóban egy nagyszerű kezdeményezésnek tűnt ez, hiszen szeptember 18-án a sétálóutcán már megszerveztük ezt a rendezvényt, nagyon nagy tömegeket vonzott, nagyon jó, tényleg briliáns hangulat volt ott – mesélte Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója.

A hazai csapat tagjai a közönség szeretete mellett azt is nagy megtiszteltetésnek veszik, hogy a másik két formáció rendre elfogadja a meghívásukat.

– Van egy ilyen mag, amely általában ott van a mi koncertjeinken, reméljük, a fiatalok is egyre inkább megkedvelik. Az 5 éves jubileumunkat egy nagy koncerttel ünnepeltük a HSMK-ban, nekünk 70 fölött ez már egy ajándék. Hogy lesz-e 10 éves évforduló, még nem tudjuk, akkor már én is 80 éves leszek, ki tudja, mozog-e még az ujjam annyira – fogalmazott Bacskay Zoltán, a Retro Party Boys tagja.

A fellépők terve az, hogy a vendégzenekarok városaiba adják át a rockstafétát.

V.A.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.