Csősz Norbert, 9 dan-os karatemester tartott szemináriumot Nagykanizsán

facebook megosztás

Csősz Norbert, 9 dan-os karatemester tartott szemináriumot Nagykanizsán a hétvégén. Az edzésen a nemzetközi szövetséghez tartozó klubok mesterei és legjobb tanítványaik vehettek részt.

A karate szövetségnek körülbelül ezer tagja van, közülük választották ki a legérdemesebbeket, hogy tanulhassanak a szemináriumon.

– Ez egy ilyen szemináriumi rendszer, ami egy évben többször is megrendezésre kerül, és a szövetség fő tanítója van itt, illetve a vezető technikai igazgatója, Csősz-Tóth Norbert, 9 dan-os karatemester – nyilatkozta Béres János, az Ippon Shotokan Egyesület elnöke.

Béres János, az esemény szervezője elmondta, hogy dupla ennyi résztvevőre számítottak, de betegség miatt sokan nem tudtak eljönni.

– A mi szövetségünk nagyjából ezer embert mozgat itt Magyarországon. ezeknek vannak itt most a tanítói és a top tanítványai. Próbálunk fennmaradni a nehéz körülmények között is, de muszáj, hogy egy kis mozgás legyen, hogy ne álljon meg az élet – tette hozzá Béres János.

A szeminárium célja az volt, hogy a karatésok az itt elsajátított technikákat a saját klubjukban is hasznosítani tudják.

V.A.

(Képek: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.